Energie is er altijd.

Elke dag komt de zon op. Daar hoeven we niets voor te doen. Energie is er namelijk altijd. Het slim gebruiken is een kwestie van balans tussen geven en nemen.

Over Morgen helpt bij het zoeken naar de juiste balans. De balans tussen economie, ecologie en maatschappij. Tussen opwekking en gebruik. Tussen de korte en lange termijn. Altijd met het vizier op de toekomst. Want wat we vandaag geven, krijgen we morgen terug.

Over Morgen creëert evenwicht in vraagstukken van de energietransitie. Met oplossingen voor zonnevelden, lokaal opwekken, warmtenetten en elektrisch vervoer.


Actueel


Nieuws

Nieuwbouw Medisch Centrum Vechtdal: Impact met zorg

De nieuwbouw van het ziekenhuis in Hardenberg is een feit. De starthandeling voor de bouw van het Medisch Centrum Vechtdal is op 21 december jl. geweest. Hiermee is niet alleen de fysieke voorbereiding op de feitelijk bouw gestart, maar ook …
Lees meer

Nieuws

Mobiliteit van Over Morgen is zero-emissie in 2020

Practice what you preach! Over Morgen heeft besloten dat haar hele wagenpark uiterlijk in 2020 volledig elektrisch is. Met de nieuwe generatie elektrische voertuigen. De huidige vloot volledig elektrische auto’s (ca. 25% van totaal) wordt daarmee per direct uitgebreid en …
Lees meer

Simple Share Buttons