Energie is er altijd.

Elke dag komt de zon op. Daar hoeven we niets voor te doen. Energie is er namelijk altijd. Het slim gebruiken is een kwestie van balans tussen geven en nemen.

Over Morgen helpt bij het zoeken naar de juiste balans. De balans tussen economie, ecologie en maatschappij. Tussen opwekking en gebruik. Tussen de korte en lange termijn. Altijd met het vizier op de toekomst. Want wat we vandaag geven, krijgen we morgen terug.

Over Morgen creëert evenwicht in vraagstukken van de energietransitie. Met oplossingen voor zonnevelden, lokaal opwekken, warmtenetten en elektrisch vervoer.


Actueel


Nieuws

De Maasheggen gaat voor UNESCO biosfeergebied

  De partners van de Noordelijke Maasvallei ondertekenden 14 augustus 2017 het nominatieformulier voor de UNESCO MAB (Man And Biosphere) status voor het gebied De Maasheggen. De Maasheggen vormen een waardevol en eeuwenoud cultuurlandschap en een keten van natuurgebieden langs …
Lees meer

Nieuws

Het Glashoes is op zoek naar ondernemende initiatieven

Nog niet zo lang geleden hebben ondernemers, bewoners en de gemeenteraad samen voor het concept ‘Glashoes’ gekozen als nieuwe invulling van het gemeentehuis van Tubbergen. Daarin komen bestaande en nieuwe activiteiten samen. Het gemeentehuis is centraal gelegen binnen Tubbergen en …
Lees meer

Simple Share Buttons