Energie is er altijd.

Elke dag komt de zon op. Daar hoeven we niets voor te doen. Energie is er namelijk altijd. Het slim gebruiken is een kwestie van balans tussen geven en nemen.

Over Morgen helpt bij het zoeken naar de juiste balans. De balans tussen economie, ecologie en maatschappij. Tussen opwekking en gebruik. Tussen de korte en lange termijn. Altijd met het vizier op de toekomst. Want wat we vandaag geven, krijgen we morgen terug.

Over Morgen creëert evenwicht in vraagstukken van de energietransitie. Met oplossingen voor zonnevelden, lokaal opwekken, warmtenetten en elektrisch vervoer.


Actueel


Over Morgen blogt

Aardgasvrije nieuwbouw een feit

Goed nieuws voor de warmtetransitie. De Tweede Kamer heeft een amendement op de wet voortgang energietransitie (wet VET) aangenomen waarmee het aanleggen van aardgasleidingen voor nieuwbouw verleden tijd is. Dit kabinet zet alles op alles om Nederland van het gas …
Lees meer

Nieuws

Ons advies aan de Tweede Kamer tijdens het rondetafelgesprek verduurzaming van de gebouwde omgeving in de koopsector

Vandaag informeren verschillende experts in een rondetafelgesprek aan de Tweede Kamer hoe de verduurzaming van de gebouwde omgeving in de koopsector uitgevoerd kan worden. Ook onze collega Gerwin Hop neemt deel aan het rondetafelgesprek. Op deze manier verkrijgen de Tweede …
Lees meer

Simple Share Buttons