Energie is er altijd.

Elke dag komt de zon op. Daar hoeven we niets voor te doen. Energie is er namelijk altijd. Het slim gebruiken is een kwestie van balans tussen geven en nemen.

Over Morgen helpt bij het zoeken naar de juiste balans. De balans tussen economie, ecologie en maatschappij. Tussen opwekking en gebruik. Tussen de korte en lange termijn. Altijd met het vizier op de toekomst. Want wat we vandaag geven, krijgen we morgen terug.

Over Morgen creëert evenwicht in vraagstukken van de energietransitie. Met oplossingen voor zonnevelden, lokaal opwekken, warmtenetten en elektrisch vervoer.


Actueel


Over Morgen blogt

Kansen voor een aardgasvrije toekomst op de Over Morgen Verdiepingsdag van het warmtecongres

Over Morgen zet zich elke dag met hart en ziel in om een aardgasvrije toekomst mogelijk te maken. Dat doen wij inmiddels voor een breed scala aan klanten, die door heel Nederland verspreid zijn. Om onze praktijkkennis te delen organiseert …
Lees meer

Nieuws

Essay: De Nationale Omgevingsvisie

Featured Video Play Icon

Wat zijn de ervaringen en welke kennis is tot nu toe opgedaan over de Omgevingsvisie? Op verzoek van het ministerie van Infrastructuur en Milieu een reflectie in de vorm van een essay op wat de Nationale Omgevingsvisie (NOVI) zou moeten …
Lees meer

Simple Share Buttons