Om de leefomgeving duurzaam en klimaatbestendig te maken, is een doortastende en verbindende aanpak nodig. Lennart weet als bevlogen analyticus als geen ander opdrachtgevers mee te nemen in dit complexe proces. Dit doet hij door koppelkansen te verzilveren.

Hij verenigt milieutechnische, sociale en economische perspectieven op een slimme manier. Dit doet hij altijd ondersteund door geografische data en door Arcadis | Over Morgen’s bewezen visie op participatie in praktijk te brengen.

Lennart opereert vanuit een brede achtergrond in bouwkunde en industriële ecologie. Dit heeft hem een passie voor klimaatadaptatie opgeleverd en een holistische, interdisciplinaire kijk op duurzaamheid. Daarbij past hij ook graag zijn ervaring met duurzaam ondernemerschap toe, zodat plannen niet blijven hangen in de strategische fase, maar altijd realistisch en praktisch kunnen worden waargemaakt door overheden en private partijen.

Complexe, multischalige vraagstukken vragen om overzicht. Lennart kan dit zijn opdrachtgevers bieden op een toegankelijke en verbindende manier. Hij komt snel tot de kern van een probleem en vertaalt dit naar begrijpelijke taal. Er is altijd plek voor humor in de samenwerking en tegelijkertijd weet hij stakeholders te inspireren en motiveren met zijn ongekende bevlogenheid om de wereld duurzamer en toekomstbestendiger te maken.

Meer weten? Drink eens een kopje koffie met hem, want naast een uitstekende consultant is Lennart ook nog eens een goede barista.

lennart.vangameren@overmorgen.nl
06 588 47 684

LinkedIn
Ik werk aan de thema's duurzame gebiedsontwikkeling energietransitie klimaatadaptatie

Berichten van Lennart

klimaatadaptatie nieuw vastgoed

Klimaatadaptief vastgoed in vier stappen

Nederlandse steden ervaren steeds vaker de gevolgen van klimaatverandering. Dit vraagt om aanpassingen van onze leefomgeving. Eén van de koplopers in deze ontwikkeling is Rotterdam. Maar hoe doe je dat slim; nieuw vastgoed klimaatadaptatief maken? Adviseur Tabitha Mann legt het uit in vier stappen. De gemeente Rotterdam wil dat Rotterdam in 2030 klimaatadaptief handelt en…