Om de leefomgeving duurzaam en klimaatbestendig te maken, is een doortastende en verbindende aanpak nodig. Lennart weet als bevlogen analyticus als geen ander opdrachtgevers mee te nemen in dit complexe proces. Dit doet hij door koppelkansen te verzilveren.

Hij verenigt milieutechnische, sociale en economische perspectieven op een slimme manier. Dit doet hij op een sympathieke manier en altijd ondersteund door geografische data en door Over Morgen’s bewezen visie op praticipatie in praktijk te brengen.

Lennart opereert vanuit een brede achtergrond in bouwkunde en industriële ecologie. Daarbij past hij zijn ervaring met duurzaam ondernemerschap toe, zodat plannen niet blijven hangen in de strategische fase, maar altijd realistisch en praktisch kunnen worden waargemaakt door overheden en private partijen.

Complexe, multischalige vraagstukken vragen om overzicht. Lennart kan dit zijn opdrachtgevers bieden op een toegankelijke en verbindende manier. Er is altijd plek voor humor in de samenwerking en tegelijkertijd weet hij stakeholders te inspireren en motiveren met zijn ongekende bevlogenheid om de wereld duurzamer en toekomstbestendiger te maken.

Hij komt snel tot de kern van een probleem en vertaalt dit naar begrijpelijke taal voor elke stakeholder. Lennart is pas tevreden als iedereen tevreden kan terugkijken op het proces én op het eindresultaat.
Zijn hart gaat sneller kloppen voor klimaatadaptatie en heeft een holistische, interdisciplinaire kijk op duurzaamheid.

Meer weten? Drink eens een kopje koffie met hem, want naast een uitstekende consultant is Lennart ook nog eens een goede barista.

lennart.vangameren@overmorgen.nl
06 588 47 684

LinkedIn
Ik werk aan de thema's duurzame gebiedsontwikkeling energie & klimaat

Niets gevonden

Er zijn helaas geen berichten gevonden. Wellicht dat je via zoeken verder komt?