Robbe krijgt energie van de uitdaging die de energietransitie op maatschappelijk, technisch, financieel en ecologisch vlak biedt. Duurzaam positieve invloed op de leefomgeving, dat is wat Robbe drijft in zijn werk en privé.

Als adviseur energietransitie helpt hij samen met opdrachtgevers mee om de schade door de klimaatcrisis te minimaliseren.

Zijn passie ligt bij het oplossen van complexe strategische vraagstukken op het snijvlak van de energietransitie en data. Door zijn ervaring met datagedreven werken scheidt Robbe feiten van fictie en weet hij doel- en actiegericht advies aan zijn opdrachtgevers te leveren.

Robbe is analytisch sterk en weet daardoor tot de kern van het probleem door te dringen, maar laat zijn advies ook gepaard gaan met praktische aanbevelingen, sterke en verbindende communicatie en een empathische blik.

robbe.claessens@overmorgen.nl
06 22 28 08 95

LinkedIn
Ik werk aan de thema's energietransitie warmtetransitie

Berichten van Robbe

Robbe Claessens

Robbe Claessens aan de slag voor Over Morgen

Als adviseur energietransitie helpt Robbe samen met opdrachtgevers mee om de schade door de klimaatcrisis te minimaliseren. Hij is een echte dataliefhebber en in zijn vrije tijd verblijft hij het liefst in de bergen. Hij stelt zich voor aan de hand van een aantal vragen. Waarom heb je voor Over Morgen gekozen? ‘Ik ben me…