Om tot een goed resultaat te komen dat echt meerwaarde geeft voor het gebied en haar gebruikers, is het verbinden van verschillende opgaven en transities essentieel. De veelzijdigheid en het maken van de juiste schakels tussen overlappende thema’s is precies wat Hidde aanspreekt in het werken aan een toekomstbestendige leefomgeving.

Thema’s als integrale duurzame gebiedsontwikkeling, duurzame mobiliteit en klimaatadaptatie hebben zijn interesse. Zo richt hij zich momenteel vol enthousiasme op het klimaatbestendig maken van gemeenten en is hij daarnaast bezig met het mee-ontwikkelen en implementeren van innovatieve mobiliteitsoplossingen in gebiedsontwikkeling.

Hidde slaat in zijn werk aan een duurzame leefomgeving heel bewust altijd een slag naar de écht gezonde en kwalitatief hoogwaardige stad, die toegankelijk moet zijn voor iedereen. Met zijn inlevingsvermogen en praktische instelling is hij in staat samen met opdrachtgevers en stakeholders het gezamenlijke doel te achterhalen en bereiken.

Hidde denkt mee aan win-win-oplossingen, is proactief en streeft altijd naar concreet resultaat met maatschappelijke meerwaarde.

hidde.vanderkolk@overmorgen.nl
06 82 86 61 45

LinkedIn
Ik werk aan de thema's duurzame mobiliteit energietransitie

Berichten van Hidde

Hidde van der Kolk

Hidde van der Kolk aan de slag bij Over Morgen

Na afronding van zijn studie Urban and Regional Planning aan de UvA is Hidde van der Kolk meteen begonnen bij Over Morgen. ‘Samen met mijn collega’s wil ik écht bijdragen aan concrete oplossingen om urgente vraagstukken in de leefomgeving aan te pakken. In deze tijd, waarin corona ons uitdaagt om de koersen te verleggen, is…