Wij zijn Over Morgen, een snelgroeiend adviesbureau met ruim 85 adviseurs. Wij werken op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en de energietransitie. Ons doel is een duurzame leefomgeving die maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op toekomstbestendige wijze een plek geeft. Wij werken voor de publieke en private sector in Nederland en het buitenland.

Sinds 21 januari 2020 is Arcadis Nederland aandeelhouder geworden van Over Morgen en daarmee strategisch samenwerkingspartner. Over Morgen is een zelfstandige B.V. Lees hier meer over de samenwerking.

#overmorgenbegintnu 
Wij zijn Over Morgen. Mensgericht, creatief, realistisch en thuis in duurzame gebiedsontwikkeling. We maken haalbare plannen en stellen heldere, meetbare doelen. Doen terwijl we denken. Zijn transparant en aanstekelijk. Brengen de juiste mensen bij elkaar. Kijken verder dan geld. Nemen verantwoordelijkheid. Zijn goed in tegengestelde belangen. Organiseren funding en ondernemen zelf ook mee, want we zijn pas gelukkig als plannen werkelijkheid worden. Jij toch ook?

Zoek je iemand met kennis over een specifiek thema, gebruik dan onderstaand filter.