Wij zijn Over Morgen, een snelgroeiend adviesbureau met ruim 85 adviseurs. Wij werken op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en de energietransitie. Ons doel is een duurzame leefomgeving die maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op toekomstbestendige wijze een plek geeft. Wij werken voor de publieke en private sector in Nederland en het buitenland.

Sinds 21 januari 2020 is Arcadis Nederland aandeelhouder geworden van Over Morgen en daarmee strategisch samenwerkingspartner. Over Morgen is een zelfstandige B.V. Lees hier meer over de samenwerking.

#overmorgenbegintnu 
Wij zijn Over Morgen. Mensgericht, creatief, realistisch en thuis in duurzame gebiedsontwikkeling. We maken haalbare plannen en stellen heldere, meetbare doelen. Doen terwijl we denken. Zijn transparant en aanstekelijk. Brengen de juiste mensen bij elkaar. Kijken verder dan geld. Nemen verantwoordelijkheid. Zijn goed in tegengestelde belangen. Organiseren funding en ondernemen zelf ook mee, want we zijn pas gelukkig als plannen werkelijkheid worden. Jij toch ook?

In verbinding met het gebied en de samenleving
Om maatschappelijk impact te hebben, zetten we het gebied en de mensen centraal. We koppelen opgaven waar mogelijk en bij elke stap in het proces zoeken we de verbinding met bewoners, ondernemers, organisaties en eindgebruikers.

Hierbij maken we gebruik van frisse werkvormen en werken volgens het principe dat samenwerking leuk is! Lees hier meer over onze participatieaanpak.

Datagedreven
Over Morgen levert datagedreven advies. Wij analyseren data en visualiseren de resultaten op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier. Door informatie te combineren geven we inzicht. Inzicht met als doel beter samen te werken en betere beslissingen te kunnen nemen.

 

Wil je met ons aan de slag?
We gaan graag samen werken aan een toekomstbestendige leefomgeving. Laat ons weten voor welke uitdaging jij staat.

Zoek je iemand met kennis over een specifiek thema, gebruik dan onderstaand filter.