In een toekomstbestendige leefomgeving is duurzame mobiliteit van cruciaal belang. Om de aantrekkingskracht van de stad te behouden, houdt Rik zich bezig met vraagstukken rondom stadslogistiek en de invulling van logistiek en mobiliteit in nieuwe wijken.

Rik slaat als adviseur een brug tussen logistiek en mobiliteit. Hij zorgt ervoor dat verschillende partijen zoals gemeenten, logistiek en netbeheerders samen werken aan het geven van meerwaarde voor mens, natuur en maatschappij, passend bij het gebied en haar opgaven.

In de logistieke sector heeft Rik veel verschillende rollen vervuld waaronder als supply chain analyst en manager voor de supply planning-afdelingen. Door deze opgedane ervaring heeft hij inzicht in de uitdagingen en afstemmingen die komen kijken bij de gehele keten van ‘korrel tot borrel’.

Zijn affiniteit met data en analytische blik helpen te zoeken naar duurzamere mobiliteitsplannen die niet alleen integraal maar ook haalbaar zijn. Net als in de logistiek, houdt Rik projecten graag in beweging.

rik.tijhuis@overmorgen.nl


LinkedIn
Ik werk aan de thema's duurzame mobiliteit voedseltransitie

Berichten van Rik

flitsdienst

Flitsbezorgers; kans of bedreiging?

Flitsbezorgers zijn nu al niet meer weg te denken uit onze samenleving. Laten we ervoor zorgen dat ze – in contrast met andere disruptieve nieuwkomers- van meerwaarde worden voor samenleving en leefomgeving. Heb je ineens zin in zoute drop, zijn de eieren op en staat de oven voor de cake al aan of heb je…