Max is een betrokken en gedreven adviseur met passie voor energie- en duurzaam¬heids-vraagstukken. Sterk in woord en geschrift, analytisch en overtuigd van de groene zaak, dat typeert Max. ‘Doe wat je zegt en zeg wat je doet’, is zijn credo.

Met een studieachtergrond in milieubeleid en een paar jaar ervaring in het verduurzamen van (utiliteits)gebouwen slaat hij de brug tussen techniek en beleid. Max is gemakkelijk in de omgang en neemt graag verantwoordelijkheid op zich.

Hij spreekt de taal van ondernemers én van de overheid. Met hart voor de publieke zaak zet hij zich in voor ambitieus beleid dat haalbaar en betaalbaar is. Max is pas tevreden als opdrachtgevers dat ook zijn.

max.koster@overmorgen.nl
06 82 09 04 39

LinkedIn
Ik werk aan de thema's energietransitie warmtetransitie

Berichten van Max

De beste tips voor het aanvragen van de SPUK-isolatie

Er wordt steeds meer bekend rond de indiening van de Specifieke Uitkering Lokale Aanpak Isolatie (LAI). Vanuit Arcadis | Over Morgen hebben we regelmatig contact met RVO. Omdat de laatste tijd belangrijke zaken zijn gewijzigd over de aanvraag, hebben we RVO een aantal vragen gesteld. Hieronder staan de belangrijkste tips vanuit ons en RVO voor het indienen van een aanvraag.