Voor veel mensen is klimaatverandering iets abstracts, terwijl de urgentie hoog is. De uitdaging is om mensen te betrekken bij duurzame oplossingen.

Sophie weet dat als geen ander en zet daarom graag haar netwerktalent in; ze werkt graag op gelijkwaardige wijze samen met verschillende stakeholders. Van bewoners, initiatiefnemers en projectontwikkelaars tot wethouders.

Sophie helpt flexibel en resultaatgericht verschillende partijen in de energie- en mobiliteitstransitie. Het liefst werkt ze aan opdrachten met een stevige politiek-bestuurlijke component en met een concreet resultaat voor de leefomgeving.

Ze is als creatieve denker met een praktische instelling goed in staat om complexe technische onderwerpen voor iedereen begrijpelijk te maken.

Sophie brengt beweging in projecten en helpt opdrachtgevers hun doelen te behalen, onder andere op het gebied van de energietransitie en duurzame mobiliteit.

sophie.gunnink@overmorgen.nl
06 10 57 8214

LinkedIn
Ik werk aan de thema's duurzame mobiliteit energie & klimaat

Nationaal Isolatieprogramma

Het Nationaal Isolatieprogramma in 1 minuut

Onze visie is dat de warmtetransitie begint met het goed isoleren van woningen. Wij zijn dan ook erg blij dat het Rijk hier prioriteit aan geeft door het invoeren van het Nationaal Isolatieprogramma. We hebben het hele programma doorgenomen en kunnen ons voorstellen dat dit niet iedereen is gelukt. Daarom een samenvatting in 1 minuut…

Sophie Gunnink aan de slag voor Over Morgen

Van een handjevol deelauto’s tot dé autodeelstad van Nederland: Sophie Gunnink weet wel hoe ze mensen beweegt zodat ze kiezen voor nieuwe energie. Onmisbaar, want volgens Sophie is dit precies de uitdaging voor een duurzame leefwereld. Waarom heb je voor Over Morgen gekozen? Wat mij aanspreekt aan Over Morgen is de inhoudelijke kennis en expertise…