Voor veel mensen is klimaatverandering iets abstracts, terwijl de urgentie hoog is. De uitdaging is om mensen te betrekken bij duurzame oplossingen.

Sophie weet dat als geen ander en zet daarom graag haar netwerktalent in; ze werkt graag op gelijkwaardige wijze samen met verschillende stakeholders. Van bewoners, initiatiefnemers en projectontwikkelaars tot wethouders.

Sophie helpt flexibel en resultaatgericht verschillende partijen in de energie- en mobiliteitstransitie. Het liefst werkt ze aan opdrachten met een stevige politiek-bestuurlijke component en met een concreet resultaat voor de leefomgeving.

Ze is als creatieve denker met een praktische instelling goed in staat om complexe technische onderwerpen voor iedereen begrijpelijk te maken.

Sophie brengt beweging in projecten en helpt opdrachtgevers hun doelen te behalen, onder andere op het gebied van de energietransitie en duurzame mobiliteit.

sophie.gunnink@overmorgen.nl
06 10 57 8214

LinkedIn
Ik werk aan de thema's duurzame mobiliteit energietransitie

Berichten van Sophie

De beste tips voor het aanvragen van de SPUK-isolatie

Er wordt steeds meer bekend rond de indiening van de Specifieke Uitkering Lokale Aanpak Isolatie (LAI). Vanuit Arcadis | Over Morgen hebben we regelmatig contact met RVO. Omdat de laatste tijd belangrijke zaken zijn gewijzigd over de aanvraag, hebben we RVO een aantal vragen gesteld. Hieronder staan de belangrijkste tips vanuit ons en RVO voor het indienen van een aanvraag.

Hoe pak je energiearmoede aan als gemeente?

Zo pak je energiearmoede aan als gemeente

Het Rijk heeft geld beschikbaar gesteld om energiearmoede aan te pakken. Vanuit Over Morgen helpen we steeds meer gemeenten bij het oplossen van energiearmoede. We bekijken per doelgroep welke acties je het beste kunt ondernemen. In deze blog geven we inzicht in de doelgroepen en bijbehorende aanpak. Wij delen de doelgroep energiearmoede op in vier…

lokaal isolatieprogramma

Gemeente Gouda al aan de slag met lokaal isolatieprogramma

Het Nationaal Isolatieprogramma richt zich onder andere op een lokale aanpak door gemeenten. De gemeente Gouda is één van de eerste gemeenten die een lokaal isolatieprogramma gaat opstellen. Adviseurs van Over Morgen helpen bij het ontwikkelen van dit Gouds Isolatieprogramma, passend bij de bewoners, gebouwen, partners en plannen van gemeente Gouda. Woningisolatie is hot. Zeker…

Sophie Gunnink aan de slag voor Over Morgen

Van een handjevol deelauto’s tot dé autodeelstad van Nederland: Sophie Gunnink weet wel hoe ze mensen beweegt zodat ze kiezen voor nieuwe energie. Onmisbaar, want volgens Sophie is dit precies de uitdaging voor een duurzame leefwereld. Waarom heb je voor Over Morgen gekozen? Wat mij aanspreekt aan Over Morgen is de inhoudelijke kennis en expertise…