De energietransitie is een van de grootste uitdagingen van onze generatie. Een complex vraagstuk dat vraagt om samenwerking en een integrale blik. Behalve de energie­transitie, worden ook andere transities en opgaven die ruimteclaims met zich meebrengen urgent . De technische innovatie en oplossingen liggen vaak al voor de hand, maar de ambities die gesteld worden, brengen sociaal-maatschappelijke implicaties met zich mee.

Lou brengt deze integraliteit en afhankelijkheid van opgaven in beeld in haar werk aan projecten op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en de energietransitie.
Ze heeft een gedegen wetenschappelijke achtergrond in de planologie en energietransitiemanagement en een frisse blik vanuit de praktijk.

Lou is organisatorisch sterk. Ze stelt de juiste vragen, zonder deze vooraf in te vullen. Met een gezonde dosis humor en met beide benen op de grond gaat Lou het gesprek aan, met oog voor ieders belangen om zo samen te komen tot toekomstbestendige oplossingen.

lou.brandjes@overmorgen.nl
06 54 99 11 33

LinkedIn
Ik werk aan de thema's energietransitie

Berichten van Lou

Lou Brandjes Over Morgen

Lou Brandjes aan de slag voor Over Morgen

Gebiedsontwikkeling en de energietransitie in combinatie met het sociale aspect hiervan: daar loopt Lou Brandjes warm voor. Als gloednieuwe adviseur van Over Morgen liet zij haar talent en enthousiasme al gelden als stagiair. Inmiddels werkt ze als adviseur aan mooie projecten met duurzame impact. Ze stelt zichzelf voor aan de hand van een aantal vragen…