De persoonlijke missie van Martijn is het creëren van plekken met toekomstwaarde en duurzame impact. Door te denken in kansen en mogelijkheden op het snijvlak van gebiedsontwikkeling met de thema’s energie, klimaatadaptatie en biodiversiteit, circulariteit, duurzame mobiliteit en gezondheid laat Martijn je met andere ogen naar de gebouwde omgeving kijken.

Martijn krijgt energie van uitdagingen: complexe inhoudelijke vraagstukken en projecten met ruimte voor eigen invulling en creativiteit. Inzet van een goede visie, lef en creativiteit maken het verschil in gebiedsontwikkelingen. Met een achtergrond in zowel de corporatiesector als in de commerciële projectontwikkeling is Martijn een echte allrounder.

Dankzij zijn strategisch en tactisch inzicht is hij in staat doelen en belangen van verschillende betrokken partijen te verbinden en samen te werken aan integrale plannen met een hoog realiteitsgehalte en toegevoegde waarde voor alle belanghebbenden.

Kerneigenschappen van Martijn zijn openheid, eerlijkheid, transparantie, vertrouwen en sensitiviteit, eigenschappen die leiden tot betekenisvolle en duurzame samenwerkingen.

Martijn is analytisch en inhoudelijk sterk en schakelt makkelijk tussen hoofdlijnen en de inhoud. Inhoudelijk heeft hij gevoel bij zowel de zachte kant (sociaal-maatschappelijk, esthetisch) als de harde kant (technisch, financieel, proces en planning) van project- en gebiedsontwikkeling. Hij heeft een pragmatische en resultaatgerichte manier van werken.

martijn.blankestijn@overmorgen.nl
06 211 63 878

LinkedIn
Ik werk aan de thema's duurzame gebiedsontwikkeling

Berichten van Martijn