Over Morgen finalist Healthy Urban Office Challenge

Datum

05 / 2017

Contactpersoon

Over Morgen
Over Morgen
033 30 36 800 | mail

Tags

energie & klimaat

Ons kantoor is genomineerd voor de Healthy Urban Office Challenge in de regio Utrecht! Samen met de overige finalisten gaan wij de strijd aan wie in de regio Utrecht het groenste, gezondste en slimste kantoor heeft. We zijn amper verhuisd en nog lang niet klaar met onze inrichting, maar dat we goed bezig zijn bewijst deze nominatie.

We worden beoordeeld op de volgende criteria: gezond, mobiliteit, energieverbruik, circulair, slim en borging binnen de organisatie. Volgende week komt de jury ons aan de tand voelen.

De challenge gaat voor ons vooral ook over  de ambities die we hebben voor de toekomst en hoe we ons kantoor nog beter en duurzamer kunnen maken. Plannen genoeg!

Stem op ons!

Van maandag 8 mei tot en met dinsdag 16 mei kan je op ons stemmen en wel hier! Bekijk de genomineerden en stem op ons. 🙂 De jury en het aantal stemmen bepalen de winnaar.

Healthy Urban Office Challenge is een initiatief van gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort, provincie Utrecht, Economic Board Utrecht en Stichting De Nieuwe Draai.

Simple Share Buttons