Over Morgen steunt de Energiecommissie

Datum

01 / 2017

Contactpersoon

Over Morgen
Over Morgen
033 30 36 800 | mail

Tags

energie & klimaat

Over Morgen mede-eigenaar Gerwin Hop heeft zich als koploper aangemeld bij de Energiecommissie. Graag draagt hij bij aan de doelstellingen van de Energiecommissie en fungeert hij als klankbord voor gelijkgestemden, die ook willen werken aan een duurzame toekomst. Eerder hield Gerwin een TEDx Talk waarin hij pleit voor een fossiel vrije toekomst. Zijn toespraak vind je terug hier.

Net als de Energiecommissie gelooft Over Morgen in een duurzame toekomst. Als bureau dragen wij bij aan een duurzame leefomgeving door overheden en organisaties te adviseren over bijvoorbeeld elektrisch vervoer en het aardgasloos maken van de bebouwde omgeving. Duurzame technologie draagt bij aan een schone en leefbare wereld, is cleantech en vormt een belangrijk onderdeel van de economie van de toekomstige.

De Energiecommissie bestaat uit drie onderdelen: in Den Haag zetelt de overkoepelende commissie onder leiding van Ruud Koornstra. Regionaal worden de energiecommissies gevormd door lokale mensen rondom scholen, sportclubs, bedrijventerreinen en buurten. Landelijk organiseren de energiecommissies activiteiten en bijeenkomsten om zoveel mogelijk inwoners te helpen met hun transitie van fossiel naar groen.

Ook jij kan bijdragen aan een duurzame toekomst. Volg het voorbeeld van Gerwin en sluit je aan bij de Energiecommissie via http://www.energiecommissie.nl/.

 

Simple Share Buttons