Klantcafé Duurzaamheid

Datum

01 / 2017

Contactpersoon

Over Morgen
Over Morgen
033 30 36 800 | mail

Tags

energie & klimaat

In het gezellige café van poppodium FLUOR in het gebied van de voormalige Prodentfabriek, een creatief gebied in Amersfoort met vernieuwers, aanpakkers en veroveraars, organiseert Over Morgen op donderdag 9 februari het Klantcafé ‘Van duurzame ambities naar duurzame resultaten’. Op basis van een inspirerende case en input van alle aanwezigen, stellen we gezamenlijk vast hoe je van duurzame ambities tot harde, meetbare en duurzame resultaten komt.

Tijdens de bijeenkomst komt de financiering van duurzaamheidsambities aan bod en spreekt Manu Busschots, klimaatpsycholoog, over energietransitie in een organisatie en hoe we tot gedragsverandering bij de eindgebruiker kunnen komen. Daarnaast neemt Ite Meints, programmamanager duurzaam in Dronten, ons mee in zijn visie en uitvoering naar een energieneutraal Dronten.

Werk je aan duurzaamheidsthema’s en klimaatambities binnen een gemeente? Dan kan je deze middag niet missen. De bijeenkomst is met name bedoeld voor ambtenaren die werk maken van de gemeentelijke duurzaamheid en klimaatambities.

Het programma start om 14:00 uur en de middag duurt tot 17:00 uur. We hebben nog een aantal plekken beschikbaar, dus je kan nog steeds een plek voor dit Klantcafé reserveren door een e-mail te sturen naar info@overmorgen.nl. We zien je graag op donderdag 9 februari in poppodium Fluor te Amersfoort!

De uitnodiging kan je hier bekijken.

Simple Share Buttons