Over Morgen Verdiepingsdag Nationaal Warmte Congres.

De verduurzaming van onze warmtevoorziening is onomkeerbaar. Om deze opgave uit te voeren zullen we alle zeilen bij moeten zetten. We moeten nú starten!

Hoe kun je je warmtevraag duurzaam invullen. Welke opties zijn er? Wat en wie heb je nodig om een en ander te realiseren? Ketenregie is essentieel. We moeten versnellen. En niet zo’n klein beetje ook. Want 2020 ligt al om de hoek, maar wat dan? Hoe gaan we verder richting 2050? O.a. deze thema’s en meer zal aan bod komen tijdens het 10e Nationaal Warmte Congres op 16 november a.s.

Over Morgen Verdiepingsdag Nationaal Warmte Congres
Om je nog meer verdieping te bieden, organiseren Euroforum en Over Morgen dit jaar op 17 november voor het eerst een Verdiepingsdag speciaal voor gemeenten en woningcorporaties. Ga concreet aan de slag met praktische handvatten voor uw eigen praktijk zodat je morgen ook jouw warmtevoorziening op een duurzame wijze in kunt vullen.

Bent je benieuwd? En heb je vragen die je graag beantwoord ziet? Zorg dan dat je ook aanwezig bent en ga samen met docenten uit de praktijk aan de slag!

Bekijk het programma hier.

Kortingsaanbod
Als relatie van Over Morgen kunt je gebruik maken van een speciaal kortingsaanbod. Je ontvangt 20% korting op de deelnamekosten van € 499,- per dag. Wanneer je gebruik wilt maken van dit kortingsaanbod, meld je dan aan via deze speciale link.

Simple Share Buttons