Een mooi compliment om het jaar mee af te sluiten: Arcadis | Over Morgen is opnieuw benoemd tot een van de leidende adviesbureaus op het gebied van duurzaamheid en klimaat. Daarmee behoren we tot ‘de meest vertrouwde, deskundige en invloedrijke partijen in de markt’, aldus Consultancy.nl.

Consultancy.nl zet jaarlijks adviesbureaus in de spotlight die in een categorie hun sporen hebben verdiend. In de categorie Duurzaamheid analyseerde het meer dan 500 bedrijven en kwam het tot de slotsom dat Arcadis | Over Morgen met de Gold-status behoort tot de beste adviesbureaus van Nederland. Ook in de categorie Projectmanagement behoren we met een Platinum-status tot de kopgroep. Een mooie erkenning voor ons werk en dat van onze klanten. En natuurlijk een aanmoediging om samen met Arcadis en onze klanten onverminderd verder te bouwen aan belangrijke opgaven in de energietransitie, duurzame mobiliteit, stedelijke gebiedsontwikkeling en het landelijk gebied.

Lees ook: Arcadis en Over Morgen groeien naar elkaar toe

Ranking Beste Adviesbureaus

Met de ranking Beste Adviesbureaus van Nederland schept Consultancy.nl naar eigen zeggen ‘orde in het voortdurend veranderende advieslandschap’. Daarbij onderscheidt het 40 sectoren en 40 expertisegebieden. Bij het samenstellen van de lijsten kijkt Consultancy.nl onder meer naar de kwaliteit van de dienstverlening, reputatie, benchmarks van analisten, awards, online voetafdruk en kennisleiderschap.

Gepubliceerd: 14-12-2023