Over Morgen is sinds 2020 een dochteronderneming van Arcadis. De afgelopen drie jaar werkten we steeds intensiever samen aan thema’s zoals Energietransitie, Duurzame Mobiliteit, Duurzame stedelijke gebiedsontwikkeling en Waardevolle Buitengebieden oftewel landelijk gebied. 

Van samenwerking naar integratie 

Door onze samenwerking kwamen we tot het inzicht dat bundeling van krachten op de gebieden van strategie, proces en engineering leidt tot betere diensten, om zo verder te werken aan een toekomstbestendige leefomgeving. Daarom nemen we nu een nieuwe stap om de integratie met Arcadis verder vorm te geven met de slogan: Samen meer impact voor een duurzame toekomst. 

Wat verandert er nu? 

De basis blijft hetzelfde, maar je ziet vanaf nu een nieuw logo en andere vormgeving. Wil je meer weten over de integratie? Bel je vaste adviseur bij Over Morgen. We vertellen je graag meer. 

Over Arcadis 

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Wij helpen onze klanten en de maatschappij met doeltreffende, duurzame en digitale oplossingen. Wij zijn met 36.000 mensen – waarvan 2300 in Nederland – actief die in ruim zeventig landen meer dan €4,2 miljard aan omzet genereren. Arcadis organiseert alles, behalve het bouwen zelf. Denk aan onderzoeken, vergunningen, design, engineering, cost-management of bouwbegeleiding. Voorbeelden van projecten zijn de Noord/Zuidlijn in Amsterdam, een hogesnelheidslijn in San Francisco, werk rondom de renovatie van het Binnenhof tot aan het ontmantelen van gaswinputten voor de NAM in Groningen om te kijken of we de overgebleven infrastructuur kunnen gebruiken voor de opslag en transport van groene energie. Wij helpen UN-Habitat met onze mensen, die kennis en expertise leveren om de moeilijke leefomstandigheden te verbeteren in gebieden die lijden onder de gevolgen van klimaatverandering. 

Samen maken we meer impact door het behoud van onze energie en innovatiekracht te combineren met de internationale naam en expertise van Arcadis.  

Gepubliceerd: 11-09-2023