Even voorstellen… Karlijn de Kruif

Als gebiedsvernieuwer doet Karlijn waar zij goed in is en wat ze leuk vindt: organiseren, verbinden en een bijdrage leveren aan een duurzame inrichting van Nederland. De eindgebruiker krijgt een steeds belangrijkere rol in gebiedsontwikkelingen en zij vindt het een uitdaging om samen tot een gedragen plan te komen. Ze brengt energie, weet mensen aan elkaar te verbinden en in beweging te brengen en staat met beide benen op de grond. Haar specialiteit is het managen van gebiedsontwikkelingen in een hoogstedelijke en complexe omgeving.

Even voorstellen… Kirsten van de Meeberg

Kirsten is een creatieve en resultaatgerichte ontwikkelaar die overal mogelijkheden ziet. Ze brengt dynamische projecten met verschillende disciplines, partijen en belangen naar praktisch toepasbaar resultaat. Kirsten heeft de kracht om op alle niveaus in de organisatie goed te kunnen schakelen en complexe thema’s voor iedere betrokkene begrijpelijk en hanteerbaar te maken. Binnen de energiewereld adviseerde Kirsten management en directie over strategie bij en uitvoering van complexe vraagstukken. Met haar open blik bouwt ze mee aan een duurzame en mooiere wereld.

Even voorstellen… Lisa Olsthoorn

Lisa vindt duurzaamheidstransities mensenwerk. Daarom vindt ze het belangrijk dat complexe vraagstukken begrijpelijk worden voor iedereen. Zo wordt iedereen eigenaar van de uitdagingen én de oplossingen. Ze werkt graag in een dynamische omgeving, waar verschillende mensen met uiteenlopende belangen en ideeën samenkomen. Haar interdisciplinaire achtergrond en praktijkervaring op dit gebied stellen haar in staat om de ver-binder te zijn tussen verschillende partijen. Lisa is ondernemend maar niet vies van een beetje idealisme. De perfecte combinatie om te werken aan zichtbare oplossingen voor een duurzamere leefomgeving.

Even voorstellen… Ron de Graaf

Ron is een adviseur die mensen verbindt, vernieuwt en resultaten boekt. Hij heeft een sterk ontwikkeld strategisch inzicht en gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Hij presteert, ook onder hoge druk. Verder speelt hij snel in op veranderende omstandigheden. Ron heeft veel plezier in zijn werk en inspireert anderen. Steeds vanuit de inhoud, waarbij het creëren van maatschappelijke impact voor hem de grote drijfveer is. Kortom, plezier hebben en de wereld een stuk(je) mooier maken!

Gepubliceerd: 30-01-2018