Een goede start van een nieuw seizoen. Het team van Over Morgen breidt uit. Versterking op circulair, gebiedseconomie en expertise op energieprojecten. Lees hieronder hun verhaal.

Thijs doet en denkt graag buiten de gebaande paden. Als het al jarenlang rechtdoor gaat, zoekt Thijs het olifantenpaadje op en laat hij mensen om zich heen kijken dat het soms ook anders kan. Kwaliteiten die nodig zijn voor Thijs zijn grote passie: een circulaire economie. Thijs is als kwartiermaker circulaire economie continu bezig om rechtlijnige processen om te zetten in circulaire systemen. Thijs gelooft sterk dat goed voorbeeld doet volgen en vertaalt abstracte ideeën naar concrete uitvoeringen. Hij onderzoekt, verbindt en zorgt voor een gedegen uitvoering met oog voor detail.

Thomas is een junior gebiedseconoom vol enthousiasme en ambitie. Tevens neemt hij een gezonde portie leergierigheid mee. In elk project bijt hij zich vast om de finesses van een project te achterhalen en hierover te adviseren. Door zijn achtergrond als economisch geograaf heeft hij kennis van ruimtelijke strategieën van ondernemers, bedrijven en overheden en inzicht in de economische ontwikkeling van regio’s. Thomas is analytisch sterk en zoekt altijd naar de juiste wegen om dit toe te passen in zijn projecten.

Han streeft naar een duurzaam en economisch energiegebruik vooral in de bestaande stad. Hiervoor zijn alle mogelijke maatregelen zijn nodig. Door het actief bij elkaar brengen van partijen komt actie, ervaring en het netwerk samen. Samen met projectpartners werkt hij als coachend leider aan creativiteit om tot de ont­wik­ke­ling van duurzame energieprojecten te komen. Intensief zoeken naar oplossingen voor gebied, vast­goed, markt, techniek en financiën, leidend tot een sterk concept en daardoor een snel en realistisch proces.

Ben je ook geïnteresseerd in een rol binnen ons bureau? Wij zijn aan het werven voor een bedrijfseconoom, een startende planeconoom en een data scientist! Daarnaast hebben we twee stageplekken open. Bekijk hier de mogelijkheden.

Gepubliceerd: 04-10-2017