Beste adviesbureau duurzaamheid

Over Morgen behoort tot de Nederlandse kopgroep van adviesbureaus in duurzaamheid. Dat zijn niet zomaar onze woorden; Consultancy.nl komt tot die conclusie in de nieuwste ranking Beste adviesbureaus van Nederland. Deze klassering kijkt onder meer naar de beoordeling van opdrachtgevers en benchmarks van analisten. 

Consultancy.nl analyseerde meer dan 200 adviesbureaus in duurzaamheid en kwam tot de slotsom dat Over Morgen met een ‘Platinum’ beoordeling tot de Nederlandse kopgroep behoort. Het gaat om de ‘meest vertrouwde, deskundige en invloedrijke partijen in de markt’, aldus Consultancy.nl. Een leidende rol die we bij Over Morgen mede te danken hebben aan onze onderscheidende expertise voor opdrachtgevers in de sectoren Woningcorporaties, Vastgoed, Gemeenten, Energie en Bouw. 

“Een fijne opsteker dat Over Morgen wordt erkend als koploper in duurzame dienstverlening”, zegt Ruben Visser, Adviseur en bestuurder bij Over Morgen. “Met name omdat in de ranking de beoordeling van opdrachtgevers is meegenomen. Het is een mooie erkenning voor ons werk en dat van onze klanten. Een aanmoediging om onverminderd door te gaan met de belangrijke transities in de leefomgeving zoals duurzame mobiliteit, energietransitie en gebiedsontwikkeling.” 

Ranking Beste adviesbureaus van Nederland

Consultancy.nl zet jaarlijks adviesbureaus in de spotlight die in hun categorie hun sporen hebben verdiend, waaronder de categorie Duurzaamheid. Bij het samenstellen van de lijst kijkt het onder meer naar dienstverlening, reputatie, benchmarks van analisten, awards, online voetafdruk en kennisleiderschap.  

Echt impact maken? Kom werken bij Over Morgen 

Duurzame impact maken? En wil jij ook aan de slag bij één van de beste adviesbureaus in duurzaamheid? Over Morgen zoekt adviseurs die met ons willen werken aan een toekomstbestendige leefwereld. 

Bekijk onze vacatures

Gepubliceerd: 13-12-2022