Over Morgen draait na de zomerperiode alweer op volle toeren. Wij blijven daarom zoeken naar nieuwe collega’s om onze klanten te bedienen en ons team te versterken. Vanaf september verwelkomen wij twee collega’s: Arie-Willem Bijl en Olaf Herfst. Deze heren gaan ons ondersteunen op allerlei projecten binnen de gebiedsvernieuwing en vormen qua ervaring en drive de perfecte aanvulling op ons team.

De ‘social impact’ van stedelijke vernieuwing en gebiedsvernieuwing is de drijfveer van Arie-Willem. Vanuit zijn bestuurlijke ervaring verbindt Arie-Willem maatschappelijke opgaven aan stedelijke vernieuwing. Hij werkt aan waardecreatie in de stad door ruimte te creëren voor initiatieven, met flexibel en tijdelijk ruimtegebruik als vernieuwende programma’s. Het Honigcomplex in Nijmegen is daar een mooi voorbeeld van. Olaf combineert zijn academische achtergrond en analytische denkwijze in een ondernemende aanpak. Hij is oplossingsgericht en zet zijn energie in om de leefomgeving te verduurzamen. Hij doorliep zijn stageperiode met vlag en wimpel met als resultaat een dienstverband.

Zie jij ook kansen in de gebiedsvernieuwing en energietransitie? Sta jij te trappelen om jouw energie in te zetten bij een vernieuwend bedrijf? Kijk dan eens bij onze vacatures.

Gepubliceerd: 24-08-2016