Dat het huidige energiesysteem niet meer van deze tijd is, weet jij als geen ander. We staan voor grote uitdagingen die schreeuwen om oplossingen.

Maar hoe ziet het energiesysteem van de toekomst eruit en hoe gaan we dit realiseren? We gaan hier graag met jou en collega’s uit het veld oplossingsgericht over in gesprek.

 

Welkom

Wij nodigen jou van harte uit op donderdag 30 juni vanaf 15.30 uur bij ons op kantoor in de oude Zeepfabriek in Amersfoort.

Meld je aan via het formulier onderaan ∇

Samen aan de slag

We gaan live en interactief met elkaar in gesprek over hoe we de energietransitie kunnen versnellen en welke hindernissen we hiervoor moeten nemen.

Het programma: 

15.30 – 16.00: inloop

16:00 – 16:15 : Aftrap door onze adviseur Marnix Brongers over de noodzaak om een gezamenlijk beeld te hebben van het energiesysteem van de toekomst

16:15 – 16:45:  Een visionair perspectief op het toekomstige energiesysteem door Auke Hoestra, oprichter en directeur van zowel het onderzoeksbureau Zenmo simulations als het grote onderzoeksproject NEON research. Hij is als onderzoeker verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven met een focus op elektrische auto’s en de transitie naar duurzame energie.

16:45 – 17:45: Interactief in discussie over de toekomst, over uitdagingen en kansen op weg daarnaartoe, regie en sturing in de energietransitie en het plannen en programmeren van de benodigde infrastructuur

17:45 – 18:00: Afsluiting en call to action door onze adviseur Marnix Brongers

Vanaf 18.00: Samen eten en drinken, napraten en netwerken in onze Nieuwe Proeftuin

Ik meld mij aan

Vol = vol.
Je ontvangt een persoonlijke bevestiging in de mail na aanmelding.

  (* = verplicht)

  Telefoonnummer*


  Meer weten? 

  De uitkomsten van de sessie worden gebruikt voor het schrijven van een position paper over het energiesysteem van de toekomst. Deelnemers aan de bijeenkomst krijgen deze automatisch toegestuurd.

  Heb je nog vragen? Neem contact op met Dennis Iseger, dennis.iseger@overmorgen.nl

  Dennis Iseger Over Morgen