Draai zelf aan de knoppen met het energie transitie model (ETM). Volg een gratis demo om de mogelijkheden te ontdekken voor jouw regio/gemeente.


ETM


Jij wilt stappen zetten

Je bent druk bezig met de energietransitie in jouw gemeente of regio. Je werkt aan doelstellingen voor de komende tijd of stelt concreet beleid en maatregelen op. Er zijn echter veel verschillende beleidsvelden, actoren en technologieën die onderdeel zijn van het energiesysteem. Hoe houd je overzicht in de huidige stand van zaken, alle ontwikkelingen, en maak je de juiste keuzes om stappen vooruit te zetten?

Onze adviseurs maken gebruik van het Energie Transitie Model van Quintel om inzichtelijk te maken hoe het energiesysteem er nu uit ziet en aan welke knoppen je kunt draaien om te verduurzamen in de toekomst. We maken inzichtelijk hoe de energievraag is opgebouwd en welke bronnen gebruikt kunnen worden om aan die vraag te voldoen. Door vervolgens lokale kennis en ideeën in scenario’s te verwerken, creëren we een beeld van de belangrijkste uitdagingen en kansen in het gebied.

Vraag de gratis demo aan

Heb jij interesse in energiemodellering, laat het ons weten. We laten je graag de mogelijkheden zien voor jouw regio/gemeente. Gedurende een uur nemen we je mee in het Energie Transitie Model, leggen we de belangrijkste functionaliteiten uit en is er ruimte voor het stellen van vragen. De demo wordt geheel gratis en vrijblijvend verzorgd door Over Morgen. Lees hier eerst de brochure.

Meld je aan voor een gratis demo bij Dennis Iseger, dennis.iseger@overmorgen.nl