Wil je meer weten over de mogelijkheden van zonne-energie opwekken met jouw dak? Meld je hieronder aan voor een van de webinars Zon op Dak. Neem voor vragen contact op met Florian Sloots.

Webinars Noord-Holland

In samenwerking met gemeente Haarlemmermeer wordt deze bijeenkomst georganiseerd. Op de bijeenkomst vertellen we meer over hoe andere bedrijven in Haarlemmermeer aan de slag zijn gegaan en wat je zelf kan doen. Meld je aan voor dit webinar via onderstaand online formulier.

Meld je aan voor dit webinar via onderstaand online formulier.

Webinars Groningen

Voor ondernemers en geïnteresseerden in gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Oldambt en Groningen zijn er webinars in samenwerking met de provincie Groningen, gemeenten en EnergieVanOns. Meld je aan voor deze webinar via onderstaand online formulier.

Voor ondernemers en geïnteresseerden in gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Oldambt en Groningen zijn diverse webinars georganiseerd in samenwerking met de provincie Groningen, gemeenten en EnergieVanOns. Meld je aan voor deze webinar via onderstaand online formulier.

Online aanmeldformulier webinar 'Zon op dak'

  (* = verplicht)

  Telefoonnummer*  Optioneel: wanneer de locatie van het dak afwijkt van het adres hierboven

  Inzicht in de mogelijkheden op je dak

  Wil je meteen een dakscan aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier in op deze pagina. Op basis van de ingevulde gegevens wordt er een eerste intekening gemaakt. Daarmee kunnen we een beeld schetsen van de energie die kan worden opgewekt, de investering, kosten en baten.

  Ondersteuning bij projectvoorbereiding

  Heb je al een SDE+ subsidie toegekend gekregen, maar heb je vragen die beantwoord moeten worden voordat je door kunt met de realisatie, neem dan contact op via verzilveruwdak@overmorgen.nl en kijk hier voor meer informatie.