De transitie naar een aardgasvrij verwarmde bebouwde omgeving, is één van de grootste veranderingensopgaven in de historie van Nederland. Over Morgen wil het bureau zijn dat deze verandering vormgeeft. Te beginnen in Nederland en, niet lang daarna, daarbuiten. We hebben een ervaren team van 15 professionals op het gebied van duurzame warmte en vele interessante, uitdagende klanten. De vragen die we krijgen, worden steeds groter en complexer. Steeds meer partijen vinden ons om samen te werken aan een aardgasvrij verwarmd Nederland.

De ambitie is om volgend jaar hét gezaghebbende bureau op het vlak van duurzame warmte te zijn. Dit betekent een verdere groei in professionaliteit, competenties en een verdubbeling van het aantal medewerkers op dit thema.

Over de functie 
Wij zoeken een organisatorische topper die ons team komt versterken en samen met ons impact wil maken op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en energietransitie. Als ‘trekker’ van het team Duurzame Warmte bouw je onze proposities, het team en haar kwaliteit verder uit. Daarnaast werk je voor een deel van de tijd met het team aan opdrachten voor klanten.

Het team Duurzame Warmte binnen Over Morgen, werkt nauw samen met de andere adviseurs binnen het bureau op het vlak van ruimtelijke ontwikkeling, financiën en data. Over Morgen is daarmee het bureau dat haar klanten integrale oplossingen kan aanbieden.

Pas jij in ons profiel?

  • Je hebt kennis van de warmte wereld[1].
  • Je gelooft erin dat mensen binnen een team boven zichzelf kunnen uitstijgen en je hebt ervaring met organisatieontwikkeling en teamvorming (bij voorkeur in zelfsturende organisaties).
  • Je bent doelgericht en hebt doorzettingsvermogen.
  • Je weet structuur aan te brengen in een groeiende organisatie zonder in procedures en protocollen te verzanden.
  • Je weet van jezelf dat je de kennis en kunde hebt om bovenstaande opgave tot een goed einde te brengen.

Waar ga je werken?
Wij werken met ruim 60 adviseurs aan een duurzame leefomgeving, waarin nieuwe maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op toekomstbestendige wijze een plek krijgen. Deze nieuwe opgaven vragen continu om verfrissende en haalbare oplossingen. Wij zijn dé partner voor deze oplossingen en het bereiken van maatschappelijke impact in de gebiedsvernieuwing en energietransitie.

We zijn een dynamische omgeving vol ambitieuze en ondernemende professionals. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief waarbij je continu wordt uitgedaagd om jezelf en Over Morgen verder te ontwikkelen. We zijn een informeel, hecht team en werken met veel plezier en bevlogenheid.

Interesse? 
Wil je met ons de duurzame warmte revolutie leiden? Bel voor meer informatie Ruben Visser of Saskia Moolhuijzen op 033 3036800 of mail je CV en motivatie naar info@overmorgen.nl.

 


 

[1] De term “warmte” wordt ook wel eens gebruikt voor stadsverwarming. Wij beschouwen het als alle vormen van duurzame warmte, dus bijvoorbeeld ook duurzame, elektrische concepten.