Over Morgen werkt aan de wereld van morgen en daar kun jij je bijdrage aan leveren. We hebben verschillende plekken voor jong talent. We hebben niet alle functies allemaal op de website staan. Dat is bewust! Jong talent met lef pakt kansen die zich voor doen binnen ons bureau.

Dus heb je een mening over de leefomgeving of juist interesse in zichtbare oplossingen van ons zoals Elektrisch Vervoer of Big Data? Schroom niet om contact op te nemen. En als je kennis hebt van vastgoed en herbestemmen of ideeën over leegstand; laat van je horen en geef aan wat jij te bieden hebt! Ook zoeken we junioren met kennis van PR&Marketing, omdat we steeds meer reuring maken binnen en buiten Over Morgen en meerdere participatie trajecten online voor onze opdrachtgevers uitvoeren.

Heb je pas een HBO of universitaire studie afgerond in de richting van bijvoorbeeld bestuurskunde, sociale geografie, planologie, communicatie of economie? Of heb je enkele jaren werkervaring en wordt het tijd voor een nieuwe stap richting jouw toekomst? Bij Over Morgen heb je de kans je verder te ontwikkelen.

Wat bieden we jou?

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een uitdagende werkomgeving
  • Een fris en ervaren team met de focus op de toekomst
  • Een groot netwerk van beslissers
  • Aansprekende diensten en producten
  • Een groeiende opdrachtportefeuille

Ons kantoor is in Ede, als adviseur werk je door heel Nederland.

We horen graag van je! Stuur voor 15 januari 2016 een mail naar info@overmorgen.nl ter attentie van Kathleen Wellink.

[ssbp]

OnsWerk