[hr_groen]

 

Als bedrijfseconoom ken je de fundamenten van de planeconomie, gebiedseconomie en de vastgoedeconomie, maar bouw je deze rol verder uit door hieraan andere thema’s en geldstromen (o.a. energietransitie) te koppelen. Om uiteindelijk waarde te creëren, zowel financieel als maatschappelijk.

Samen met je team van ervaren collega’s geef je advies dat leidt tot zichtbare oplossingen. Met jouw analytisch vermogen, koersinzicht, creativiteit en uithoudingsvermogen voeg je waarde toe aan de ontwikkeling van de duurzame leefomgeving. De financiële analyses en adviezen die je maakt, zijn het fundament onder de koers die we voor onze klanten uitzetten.

Bij welke opdrachten word je betrokken?

 • Haalbaarheidsonderzoeken en (her-)ontwikkelingsopgaven binnen de gebiedsvernieuwing en energietransitie
 • Het opstellen en analyseren van businesscases van energie- en grond- en vastgoedexploitatievraagstukken
 • Dealmaking met diverse stakeholders
 • Het zoeken naar maatschappelijke meerwaarde en oplossingen door verbindingen te leggen met de diverse disciplines binnen Over Morgen en bij de opdrachtgevers.

Als jij wordt uitgedaagd door het bovenstaande, maken we graag kennis met jou! Wij zoeken een adviseur die:

 • Enkele jaren relevante werkervaring en affiniteit heeft met financiële vraagstukken binnen gebiedsvernieuwing (vastgoed-/of gebiedsontwikkeling)
 • Beschikt over excellente financiële kennis en vaardigheden binnen deze sectoren (o.a. opstellen en/of analyseren van businesscases, beheren van grondexploitatiemodellen)
 • De koppeling tussen de energietransitie en de gebiedsvernieuwing verder wil versterken
 • Zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau wil en kan acteren
 • Goed kan luisteren & doorvragen en daarmee laat zien een goed adviseur te zijn
 • Een ambitieuze instelling heeft en wil excelleren op financieel vlak
 • Enthousiast wordt van een adviesbureau als Over Morgen dat werkt aan de opgaven van de toekomst
[hr_groen] 

Je carrière pad
Je werkt met hoogopgeleide professionals in een dynamische omgeving. Vanuit onze nieuwe uitvalsbasis (oude zeepfabriek in Amersfoort) en in een open en informele bedrijfscultuur is er veel ruimte voor eigen initiatief. Naast hard werken, maken we graag tijd voor Over Morgen momenten als kennissessies, borrels, ons jaarlijkse ski event en meer. Ook richten we onze eigen organisatie vernieuwend in en dat biedt kansen voor de ondernemer in je.

Bovendien bieden we arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een goede (elektrische) autoleaseregeling, een laptop, een mobiele telefoon, een bonusregeling en een pensioenregeling. Of passende afspraken als je durft te ondernemen!

Word je uitgedaagd door deze kans?
Neem dan vandaag contact op met Kathleen Wellink voor een kennismaking op 033 3036800 of stuur je cv met jouw motivatie naar info@overmorgen.nl.