[hr_groen]

 

Veel van onze opdrachtgevers hebben duidelijke duurzaamheidsambities. Dat vinden wij een goede zaak. De grootste opgave zit in het duurzaam verwarmen van de gebouwde omgeving, terwijl de meeste aandacht uitgaat naar het elektraverbruik. Bij Over Morgen zijn we continu bezig om juist die transitie naar duurzame verwarming te versnellen. Werk jij met ons mee om deze ambities te vertalen in concrete aanpakken om samen impact te maken?

Over Morgen helpt gemeenten en woningbouwcorporaties deze opgave hanteerbaar te maken en zichtbare resultaten te bereiken. Dit vraagt maatwerk. Zeker omdat lokale omstandigheden sterk bepalend zijn. Wij maken met onze producten de opgave eerst inzichtelijk. Vervolgens zetten we samen met ambitieuze stakeholders in een gebied of regio warmteprogramma’s en ‑projecten op en voeren deze ook uit. Dit doen wij altijd vanuit het oogpunt van de klant, de warmtevrager.

We onderscheiden ons door onze onafhankelijke positie en verbindend procesmanagement. Met veel creativiteit en uithoudingsvermogen brengen we warmteprojecten tot ontwikkeling. Adviseurs bij Over Morgen acteren doortastend in een speelveld met meerdere belangen en brengen projecten tot resultaat.

Pas jij in ons profiel?

  • Heb je een drive om de warmtevoorziening in Nederland te verduurzamen
  • De wil om voor een opdrachtgever de best mogelijke oplossing te realiseren
  • Aantoonbare ervaring met het kunnen verbinden van stakeholders
  • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van energietransitie, bij voorkeur de transitie naar duurzame verwarming
  • Een gezonde interesse in techniek zonder detailengineer te (willen) zijn
  • Zowel de taal van de techniek als de taal van de beleidsmakers en commerciële partners kunnen spreken

Waar ben je verantwoordelijk voor?

  • Het creëren van een gezamenlijk beeld van de urgentie en opgave met de belangrijkste stakeholders
  • Het initiëren van projecten en programma`s
  • Het maken van impact op de verduurzaming van de warmtevraag door projecten succesvol uit te voeren
  • Het zoeken naar maatschappelijke meerwaarde en duurzame oplossingen door verbinding te leggen met de verschillende disciplines binnen Over Morgen
[hr_groen]


Waar ga je werken?
Wij zijn Over Morgen. Ruim 50 maatschappelijk betrokken ruimdenkers en versnellers. Wij bieden zichtbare oplossingen voor een betere leefomgeving. Wij zijn dé partner voor het bereiken van maatschappelijke impact in de gebiedsvernieuwing en energietransitie.

Wat bieden wij je?
Een dynamische omgeving vol ambitieuze en ondernemende professionals die samen met jou de wereld mooier maken. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief waarbij je continu wordt uitgedaagd om jezelf en Over Morgen verder te ontwikkelen. We werken met veel plezier en bevlogenheid. Over Morgen is een informele, professionele organisatie met gedreven mensen die zelfstandig werken en een hecht team vormen.

Naast prima arbeidsvoorwaarden en een uitdagende werkomgeving bieden we je vooral veel kansen. Kansen om vanuit jouw rol impact te maken met aansprekende producten en diensten die het verschil maken.

Interesse?
Bel voor meer informatie Ruben Visser of Saskia Moolhuijzen op 033 3036800 of mail je CV en motivatie naar info@overmorgen.nl.

[ssbp]