Wil jij samen met een sterk team van energieke ruimdenkers en versnellers werken aan duurzame gebiedsontwikkelingen met maatschappelijke impact? Wil jij je wagen aan uitdagende vraagstukken in de leefomgeving? Dit is jouw kans om met ons het verschil te maken. Ga de uitdaging aan en solliciteer op de functie ervaren adviseur/project manager gebiedsontwikkeling.


adviseur gebiedsontwikkeling

De gebiedsontwikkeling van Over Morgen

De gebiedsontwikkelingen van Over Morgen zijn altijd duurzaam. Ze zijn voorzien van duurzame energieconcepten, klimaatadaptief, gezond, slim en gaan uit van toekomstbestendige mobiliteit. We gebruiken data-analyse als ondersteuning.

Voor ons gaat gebiedsontwikkeling over de kunst van het verbinden. Het verbinden van ambities, belangen, kennis, initiatieven, partijen en geldstromen. Over Morgen verstaat deze kunst van het verbinden. Wij ontwikkelen gebieden met frisse aanpakken, intensieve samenwerking en doortastende strategieën. Wij zijn 100 procent betrokken bij de opgave en pakken onze verantwoordelijkheid.

We brengen energie en creëren een leeromgeving. We zijn vastberaden, vasthoudend en denken buiten de gebaande paden. Wij willen méér achterlaten dan alleen een projectresultaat.

Ben jij gebiedsontwikkelaar en gaat onze leefomgeving jou aan het hart? Wil je met een frisse blik aan de slag gaan met onze uitdagende opdrachten? Maak jij ruimtelijke ambities waar en ben jij in staat het verschil te maken? Gaat jouw hart sneller kloppen van het aanjagen van duurzame mobiliteit in gebiedsontwikkelingen? Als jij die impactmaker bent die kansen ziet waar andere bedreigingen zien, innovatieve ideeën hebt, kennis en mensen op een slimme manier weet te verbinden, dan pas jij bij Over Morgen.

Wat ga je bij ons doen?

• Je maakt impact door samen met collega’s opgaven en projecten bij onze opdrachtgevers succesvol uit te voeren;
• Je adviseert bij onze klanten over ruimtelijke visies, ontwikkelstrategieën, uitvoeringsprogramma’s en gebiedssamenwerking;
• Je geeft leiding aan programma’s, projectteams en projectorganisaties en zet hier de koers uit;
• Je benut jouw en ons netwerk om nieuwe kansen om te zetten in opdrachten;
• Je werkt mee aan de continue innovatie en ontwikkeling van de adviesdiensten van Over Morgen.

Wat heb jij te bieden?

• Je wilt werken aan maatschappelijke opgaven en hebt sterke affiniteit met ruimtelijke ontwikkeling en de energietransitie;
• Je hebt ten minste 10 jaar aantoonbare ervaring als programmamanager, project-/procesmanager of adviseur binnen de ruimtelijke ontwikkeling;
• Je hebt affiniteit en aantoonbare ervaring met duurzame mobiliteitsconcepten in gebiedsontwikkelingen;
• Je hebt de wil om voor een opdrachtgever de best mogelijke oplossing te realiseren;
• Je bent ondernemend ingesteld en in staat om mensen te verbinden;
• Je bent analytisch sterk;
• Je beweegt je makkelijk in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving;
• Je hebt een breed netwerk bij overheid en marktpartijen.

Wie zijn wij?

Over Morgen is een snelgroeiend adviesbureau met ruim 90 adviseurs. Wij werken op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en de energietransitie. Ons doel is impact te maken voor een toekomstbestendige leefomgeving. We bedenken en realiseren oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Wij werken voor de gevestigde orde en voor nieuwkomers in de publieke- en private sector in Nederland.


De thema’s waaraan wij werken zijn: energie uit zon & wind, de Omgevingswet, gebiedsvernieuwing, vastgoed, de warmtetransitie, energie & klimaat, duurzame mobiliteit en gebiedseconomie. Data is altijd een belangrijk onderdeel in onze adviezen. Daar waar mogelijk werken we integraal aan vraagstukken.

Wat bieden we jou?

Wij hebben een open, informele bedrijfscultuur waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en waarin we graag met elkaar meedenken. Je voelt je snel onderdeel van de organisatie. Wij werken zelforganiserend en alle medewerkers hebben een ondernemende instelling. Er wordt hard gewerkt bij Over Morgen omdat we ons verantwoordelijk voelen voor wat we doen. Tegelijkertijd maken we bewust tijd voor (digitale) kennissessies, (virtuele) vrijdagmiddagborrels en meer leuke activiteiten. Onze thuisbasis is een voormalige zeepfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Deze plek is goed bereikbaar met het OV. Momenteel werken we voornamelijk thuis in verband met corona.

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons heb je impact. In ruil daarvoor krijg je van ons:

  • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring;
  • Duurzame mobiliteitsregeling;
  • Pensioen;
  • Bonusregeling;
  • Laptop en telefoon;
  • Volop kansen om jezelf te blijven uitdagen in het vak.

Ga jij deze uitdaging aan?

Stuur dan je cv met motivatie naar info@overmorgen.nl.
Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via 033 303 68 00 en vraag naar Maarten de Vries.