Over Morgen werkt keihard aan de warmtetransitie.

Transitievisies zijn klaar, nu is de tijd van plannen maken én uitvoeren. De praktijk is uitdagend. Sinds het Klimaatakkoord zijn er nieuwe ontwikkelingen en is er veel geleerd. In deze visual presenteren we een aantal van onze observaties.

Verderop op deze pagina vind je de komende tijd verschillende artikelen, kennisvideo’s, interviews en andere manieren om in gesprek te gaan over deze observaties.

Warmtetransitie in de praktijk

In gesprek over de warmtetransitie

De komende tijd zullen we onze stellingen voorzien van context. We delen artikelen, kennisvideo’s, interviews, en nog veel meer. Je vindt ze hieronder. Wil jij reageren op één van de stellingen? Of in gesprek met ons over een onderwerp? Neem contact op!

Wil jij aan de slag?

We gaan graag samen met jou de warmtransitie waarmaken. Gemeenten, corporaties, regio’s, Rijk, warmtebedrijven, energieloketten, we werken samen op alle niveaus. Bekijk hoe wij je verder kunnen helpen via de onderstaande link.

Blijf in verbinding met Over Morgen

Wij zijn benieuwd wat jij van onze visie en aanpak vindt. Volg ons op social media en laat van je horen. Dat kan via info@overmorgen.nl of neem rechtstreeks contact op met één van onze adviseurs.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.