Over Morgen werkt keihard aan de warmtetransitie.

Transitievisies zijn klaar, nu is de tijd van plannen maken én uitvoeren. De praktijk is uitdagend. Sinds het Klimaatakkoord zijn er nieuwe ontwikkelingen en is er veel geleerd.Wij delen onze observaties.

Verderop op deze pagina vind je de komende tijd verschillende artikelen, kennisvideo’s, interviews en andere manieren om in gesprek te gaan over ambities, doelen, theorie en praktijk.

De warmtetransitie in de praktijk

Praat mee over de warmtetransitie

De komende tijd zullen we onze stellingen voorzien van context. We delen artikelen, kennisvideo’s, interviews, en nog veel meer. Je vindt ze hieronder. Wil jij reageren op één van de stellingen? Of in gesprek met ons over een onderwerp? Neem contact op!

Aan de slag!

Samen maken we de warmtransitie waar. Gemeenten, corporaties, regio’s, Rijk, warmtebedrijven, energieloketten, we werken samen op alle niveaus. Bekijk hoe wij je verder kunnen helpen via de onderstaande link.

Blijf in verbinding met Over Morgen

Wat vind jij van onze visie en aanpak? Volg ons op social media en laat van je horen. Dat kan via info@overmorgen.nl of neem rechtstreeks contact op met één van onze adviseurs.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.