Bent u ondernemer in Arnhem, Nijmegen en Rivierenland en heeft u een bedrijfspand met een ‘leeg’ dak van minstens 1.000 vierkante meter? Lever dan een bijdrage aan een energieneutraal Gelderland. Over Morgen helpt u gratis en onafhankelijk bij het indienen van de subsidieaanvraag en de eerste stappen voor het aanleggen van zonnepanelen op uw bedrijfsdak.

Met het project ‘Verzilver uw dak’ geven we namens de Provincie Gelderland een impuls aan de ontwikkeling en realisatie van grootschalige zonnesystemen op bedrijfsdaken.

Doe de dakscan

Doe hieronder een persoonlijke dakscan en ontdek of uw dak voldoet aan de benodigde randvoorwaarden voor een succesvolle SDE+-aanvraag* en of projectrealisatie kansrijk is.

Bent u enthousiast geworden over de ontwikkeling van een eigen zonne-energieproject? Over Morgen ontzorgt u dan graag. Wij vragen namens u de SDE+ subsidie aan en wij helpen u verder bij de realisatie.

* In de najaarsronde van 2019 en de voorjaarsronde van 2020

Meer informatie over Verzilver uw dak

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bekijk de brochure of neem contact op met Daniëlle Reek of Anouk Bakx via verzilveruwdak@overmorgen.nl.

U bent van harte welkom op onze informatiebijeenkomsten:

  • Donderdag 29 augustus 17.00 – 18.00 uur, DROOM! Nieuwe Aamsestraat 32 in Elst | Meld u aan per e-mail via verzilveruwdak@overmorgen.nl;
  • Woensdag 11 september 16.30 uur tot 18.00 uur i.s.m. met gemeente West Betuwe en Energie Samen Rivierenland, gemeentehuis van West Betuwe, Kuiperhof 2, 4191 KH Geldermalsen meld u aan per e-mail via verzilveruwdak@overmorgen.nl
  • Donderdag 19 september 17.00 – 18.30 uur i.s.m. de Kring Culemborgse bedrijven voor bedrijventerrein de Pavijen, gemeente Culemborg en Energie Samen Rivierenland, Aanmelden via alexander.vansetten@energiesamenrivierenland.nl


Aanvraagformulier persoonlijke dakscan

(* = verplicht)
Gegevens van de aanvrager

Telefoonnummer*
Locatie van het dak
Grootverbruikaansluiting
Heeft u een grootverbruikaansluiting?*
(Dit is een netaansluiting met een totale maximale doorlaatwaarde groter dan 3* 80 Ampère)
JaNee

Heeft u plannen om een grootverbruikaansluiting te realiseren?*
JaNee


Dakconstrunctie
Van welk bouwjaar is uw pand?*

Welk type draagconstructie heeft uw pand? Staal, beton, hout of anders.*

Welk type dakplaten liggen op uw dak? Staal, (gas)beton, houten of anders.*

Heeft u grind op uw dak?*

Wat is de staat van het dak?*

Wanneer heeft u voor het laatst onderhoud gepleegd aan uw dak?*

Verwacht u binnen 15 jaar onderhoud van uw dak te gaan plegen?*

Zijn er constructietekeningen en/of berekeningen van uw pand aanwezig?