Wil jij de transitie naar elektrisch vervoer versnellen? Wil jij, samen met onze klanten, voor adequate laadinfrastructuur voor alle modaliteiten zorgen? Dan is Over Morgen op zoek naar jou!

adviseur elektrisch vervoer


Wat voor een soort collega zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een senior adviseur elektrisch vervoer die strategisch adviseert over laadinfrastructuur. Je voelt je thuis bij diverse klanten: private ondernemingen, zoals ontwikkelaars, gemeenten, provincies en de Rijksoverheid. Je bent een ervaren projectmanager die gedreven is om elektrisch rijden een stap verder te brengen.

Wat ga je bij ons doen?
Samen met onze klanten en collega’s ga je aan de slag met elektrisch vervoer en specifiek met laadinfrastructuur. Dat doe je van het begin tot het eind, je benut je netwerk, voert acquisitie, schrijft offertes en natuurlijk ben je projectleider of programmamanager voor onze klanten. Je gaat aan de slag met strategische vraagstukken en werkt vaak in een team met collega’s van Over Morgen.
Als senior adviseur ga je bijvoorbeeld aan de slag met:

• Het adviseren van onze klanten op het gebied van laadinfrastructuur, denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een laadvisie voor een gemeente, of een realisatiestrategie voor laadinfra voor een ontwikkelaar;
• Het daadwerkelijk realiseren van laadinfrastructuur voor onze klanten;
• Verder uitbouwen van onze proposities rond laadinfrastructuur en EV;
• Verbinden van EV en laadinfrastructuur aan andere thema’s waar Over Morgen zich mee bezig houdt, zoals energietransitie en gebiedsontwikkeling.


Wat heb jij te bieden?
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als adviseur/projectmanager op het gebied van duurzame mobiliteit en/of energie;
• Je bent intrinsiek gemotiveerd om mobiliteit te verduurzamen;
• Communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse taal);
• Zelfstandig en assertief: weet werk intern en extern op te halen;
• Een netwerk in de wereld van (duurzame) mobiliteit;
• Zelfverzekerd; gaat weerstand niet uit de weg;
• Afgeronde WO opleiding.

Wie zijn wij?
Over Morgen is een vernieuwend en oplossingsgericht adviesbureau met een missie. Met bijna 100 ambitieuze en gedreven collega’s werken wij aan een toekomstbestendige leefomgeving. Wij werken voor de gevestigde orde en voor nieuwkomers in de publieke- en private sector in Nederland. Dat doen wij verbindend, doortastend en met lef.

We werken gebiedsgericht en integraal aan actuele thema’s in de leefomgeving, zoals energie- en warmtetransitie, gebiedsontwikkeling, duurzame mobiliteit, klimaatadaptatie en circulariteit. Daarvoor benutten wij onze expertise op proces- en projectmanagement, participatie, gebiedseconomie, Omgevingswet en altijd met behulp van data/GIS. Over Morgen is als zelfstandig bedrijf onderdeel van Arcadis Nederland.


Wat bieden we jou?

Wij hebben een open, informele bedrijfscultuur waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en waarin we graag met elkaar meedenken. Je voelt je snel onderdeel van de organisatie. Wij werken zelforganiserend en alle medewerkers hebben een ondernemende en pionierende instelling. We zijn sterk gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt bij Over Morgen omdat we ons verantwoordelijk voelen voor wat we doen. Tegelijkertijd maken we bewust tijd voor kennisdeling en plezier: vrijdagmiddagborrels, skiën, sporten en heel veel meer (wij hopen dat dit snel weer mag). Onze thuisbasis is een voormalige zeepfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Deze plek is goed bereikbaar met het OV.

Arbeidsvoorwaarden
Allereerst een prettige, dynamische en collegiale werkomgeving en betekenisvol werk. Om dit te faciliteren biedt Over Morgen je:
• Een marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring;
• Een duurzame mobiliteitsregeling;
• Pensioen;
• Laptop & telefoon;
• Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Ga jij deze uitdaging aan?

Stuur dan je cv met motivatie naar info@overmorgen.nl. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via 033 303 68 00 en vraag naar Willem Knol.