Wil jij werken aan een duurzame leefwereld? Kun jij zowel overheid als bedrijfsleven adviseren op het gebied van participatie en communicatie? Houd je van afwisseling? Dan is Over Morgen op zoek naar jou!


Wat voor collega zoeken wij? 

Wij zoeken een collega die ervan houdt om met tientallen dingen tegelijkertijd bezig te zijn, die prioriteiten stelt en alle aspecten van participatie en communicatie interessant vindt. Je vertaalt de wensen van onze opdrachtgevers in concrete plannen, waarin jij de opdrachtgever verder helpt en zo nodig op tijd bijstuurt. Jij bent iemand die graag anders kijkt naar vraagstukken om tot verrassende oplossingen te komen.

Wat ga je bij ons doen?

Jij gaat aan de slag bij opdrachten die participatie- en communicatie-advies en eventueel ook coördinatie op de uitvoering daarvan vereisen. Daarnaast ben je betrokken bij de eigen pr & communicatie van Over Morgen.

 • Je adviseert gemeenten en provincies, woningcorporaties, projectontwikkelaars over hun participatiestrategie;
 • Je adviseert over participatie- en communicatietrajecten voor gebiedsontwikkelingsplannen;
 • Je ontwikkelt en begeleidt de uitvoering van bewustwordingscampagnes;
 • Je adviseert en begeleidt gemeenten bij hun participatiestrategie bij duurzaamheidsopgaven zoals aardgasvrije wijken;
 • Je werkt samen met twee collega’s aan het versterken van het merk Over Morgen.


Wat heb jij te bieden? 

 • Je hebt een HBO- of WO- opleiding op het gebied van communicatie en/of relevante praktijkervaring;
 • Je hebt een duidelijke visie op participatie.


Wie zijn wij?  

Over Morgen is een snelgroeiend adviesbureau met ruim 80 adviseurs. Over Morgen werkt op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en de energietransitie. Ons doel is impact te maken voor een duurzame leefomgeving. We bedenken en realiseren oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Dat is wat Over Morgen drijft. Wij werken voor de gevestigde orde en voor nieuwkomers in de publieke- en private sector in Nederland.  

De thema’s waaraan wij werken: energie uit zon & wind, de Omgevingswet, gebiedsvernieuwing, vastgoed, de warmtetransitie, energie & klimaat, duurzame mobiliteit en gebiedseconomie. Data is altijd een belangrijk onderdeel in onze adviezen. Daar waar mogelijk werken we integraal aan vraagstukken.  

Wat bieden we jou?  

Wij hebben een open, informele bedrijfscultuur waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en waarin we graat met elkaar meedenken. Wij werken zelfsturend en alle medewerkers hebben een ondernemende instelling. Er wordt hard gewerkt bij Over Morgen omdat we ons verantwoordelijk voelen voor wat we doen. Tegelijkertijd maken we bewust tijd voor kennissessies, vrijdagmiddagborrels, ons jaarlijkse ski-event en meer leuke activiteiten. Onze thuisbasis is een voormalige zeepfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Deze plek is goed bereikbaar met het OV.  

Arbeidsvoorwaarden  

Bij ons maak je impact. In ruil daarvoor krijg je van ons:  

 • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring;  
 • Duurzame mobiliteitsregeling;
 • Premievrij pensioen;
 • Bonusregeling;
 • Laptop en telefoon; 
 • Volop kansen om jezelf te blijven uitdagen in het vak.


Ga jij deze uitdaging aan?  

Stuur dan je cv met motivatie naar info@overmorgen.nl. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met Suzanne Dijkstra via 06 – 23 77 44 60. Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór 16 december 2019.