Heb jij je afgelopen jaren verdiept in het thema klimaatadaptie in de ruimtelijke leefomgeving en zie jij klimaatadaptatie als één van de grootste kansen voor een duurzame leefomgeving? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Over Morgen kun je als nieuwe aanjager voor een klimaatadaptieve leefomgeving samen met een jong en energiek team dit thema laten groeien en buiten het verschil maken.

Hoe ga jij impact maken?

Samen met ruim 80 inhoudelijk gedreven adviseurs werk jij aan een duurzame leefwereld. Het thema klimaatadaptatie is een essentieel onderdeel van ons werk. We willen schade voorkomen en kansen benutten. Als adviseur klimaatadaptatie weet je onze opdrachtgevers, zoals overheden, projectontwikkelaars en woningcorporaties opdrachtgevers, te enthousiasmeren, te inspireren en concrete handvatten te bieden.
Dit doe je samen met een team van circulaire experts. Daarnaast zoek je verbindingen met experts o.a. op gebied van duurzame energie & warmte, -mobiliteit en gebiedsvernieuwing.

Wat ga je doen?

• Je adviseert onze opdrachtgevers over klimaatadaptatie, je helpt met visies een aanpakken waarin je lokale stakeholders betrekt en keuzes onderbouwt met data en praktijkervaringen;
• Je adviseert op het thema klimaatadaptatie in integrale gebiedsvernieuwingen met oog voor gewenste en haalbare maatregelen, samenwerkend met ontwikkelaars, architecten, stedenbouwkundigen en gemeentes;
• Je werft nieuwe opdrachtgevers voor onze diensten
• Je werkt samen met collega’s, maar ook voor en met onze opdrachtgevers. Dit doe je zowel vanuit onze uitvalsbasis in Amersfoort als vanuit het kantoor van de opdrachtgever

Wat vragen we van jou?
Om succesvol te kunnen zijn in deze rol verwachten we dat je voldoet aan de volgende criteria:
• Minimaal 5 jaar werkervaring;
• Intrinsieke motivatie en een eigen visie op klimaatadaptatie;
• Goed netwerk binnen het werkveld;
• Affiniteit met salesactiviteiten;
• Een afgeronde HBO of WO-opleiding.

Wie zijn wij?

Over Morgen is een snelgroeiend adviesbureau met ruim 80 adviseurs. Over Morgen werkt op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en de energietransitie. Ons doel is impact maken voor een duurzame leefomgeving. We geven maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op toekomstbestendige wijze een plek. Oplossingen vormgeven en ook waarmaken, dat is wat Over Morgen drijft. Wij werken voor zowel de gevestigde orde als voor nieuwkomers in de publieke en private sector in Nederland.

De thema’s waaraan wij werken: warmtetransitie, omgevingswet, gebiedsvernieuwing, zon & wind, vastgoed, energie & klimaat, duurzame mobiliteit, gebiedseconomie. Data is altijd een belangrijk onderdeel van onze adviezen en we werken zo integraal mogelijk.


Wat bieden we jou?

Wij hebben een open, informele bedrijfscultuur waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en waarin we graag met elkaar meedenken. Je voelt je snel onderdeel van de organisatie. Wij hebben geen managers, maar werken zelforganiserend en gaan uit van de kennis en professionaliteit van alle medewerkers, die vanzelfsprekend een ondernemende instelling hebben. We werken hard, voelen ons verantwoordelijk voor wat we doen en maken bewust tijd voor kennissessies, vrijdagmiddagborrels, ons jaarlijkse ski-event en meer leuke activiteiten. Onze thuisbasis is een herbestemde zeepfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Deze plek is goed bereikbaar met het OV.

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons maak je impact. In ruil daarvoor krijg je van ons:

  • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring;
  • Duurzame mobiliteitsregeling;
  • Premievrij pensioen;
  • Bonusregeling;
  • Laptop en telefoon;
  • Volop kansen om jezelf te blijven uitdagen in het vak.

Ga jij deze uitdaging aan?

Stuur dan je cv met motivatie naar info@overmorgen.nl. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via 033 303 68 00 en vraag naar Lianne Hulsebosch. We ontvangen je CV en motivatie graag uiterlijk 17 oktober.