De energietransitie is een grote opgave die vraagt om realistische oplossingen. Wieland heeft hierop het antwoord door de inzet van vakkennis, een ondernemende instelling en een kritische blik naar de wereld.

Hij maakt complexe vraagstukken hanteerbaar door ze op te splitsen en vervolgens tot concrete, uitvoerbare projecten te vormen. Als creatieve projectmanager vindt hij altijd tussenwegen en verenigt hij verschillende belangen en doelen. Daarbij houdt hij altijd de gestelde beleidskaders voor ogen die bijdragen aan de verwezenlijking van gezamenlijke doelstellingen.


Wieland is als ondernemende energie-expert ervaren in het waarmaken van de energie-transitie in binnen- en buitenland. Hij heeft een passie voor fotovoltaïsche zonne-energie en biogas en houdt moderne ontwikkelingen scherp in de gaten, zodat hij weet wat er speelt. Enthousiast en inspirerend deelt hij zijn kennis. Zijn doel: tot het best haalbare resultaat komen voor een toekomstbestendige leefomgeving, rekening houdend met de belangen en meerwaarde van alle stakeholders.

wieland.koornstra@overmorgen.nl
06 12 560 661

LinkedIn
Ik werk aan de thema's zon & wind

Wieland Koornstra Over Morgen

Wieland Koornstra aan de slag bij Over Morgen

Al direct na zijn studie werd energievoorziening een belangrijk vraagstuk voor Wieland Koornstra. Ineens was stroom uit het stopcontact niet vanzelfsprekend meer. ‘Dan ga je op zoek naar oplossingen en kom je erachter dat je echt zelf voor oplossingen aan de slag moet. Mijn interesse in ‘alternatieve’ energie was gewekt!’ Al jaren is hij in…