De energietransitie is een van de grootste uitdagingen van deze generatie. Een complex vraag¬stuk dat vraagt om technische kennis, samenwerking en een integrale systematische blik. De ontwikkeling van tech¬nische innovaties en oplossingen gaat snel en de impact daar¬van wordt toenemend interdisciplinair. Bovendien heeft alles ruimte nodig en gaan deze ontwikkelingen vaak gepaard met de nodige sociaal-maatschappelijke impact. Om iedereen mee te krijgen moeten oplossingen toegankelijk blijven en voor iedereen te begrijpen zijn.

Stijn is een verbinder en brengt de integraliteit en afhankelijkheid van opgaven in beeld. Hij werkt data-gedreven en is communicatief en procesmatig sterk, wat hij goed weet te combineren met zijn kennis van techniek tot maatschappij. Met een integrale blik en oog voor ieders belangen geeft Stijn sturing aan het proces om tot de beste oplossingen te komen. Op die manier geven we samen richting aan de energietransitie.

stijn.maatman@overmorgen.nl
06 23 18 58 06

LinkedIn
Ik werk aan de thema's energietransitie

Berichten van Stijn

Stijn Maatman aan de slag voor Over Morgen

Stijn Maatman aan de slag voor Over Morgen

Van een stukje modellering aan de voorkant, tot vertaling naar de praktijk en daadwerkelijke implementatie; je mag Stijn Maatman altijd wakker maken voor opdrachten die de hele keten beslaan. Stijn gaat na een stageperiode als adviseur aan de slag bij Over Morgen, waar hij zich met vraagstukken wil bezighouden die er echt toe doen. Aan…