Het standaardiseren van integraliteit is voor Stephanie de sleutel voor efficiënt en duurzaam ruimtegebruik. De huidige vraagstukken in de leefomgeving vereisen de nodige creativiteit, denken in kansen en een sterk samenwerkend vermogen. Drie eigenschappen die Stephanie karakteriseren.

Als jonge ruimtelijk planner wordt ze enthousiast van complexe ruimtelijke vraagstukken die bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Stephanie is assertief, maar ook een echte teamspeler. Stephanies enthousiasme werkt aanstekelijk en met haar analytische en doelgerichte houding zorgt ze ervoor dat er samen successen gehaald én gevierd worden.

Met haar academisch achtergrond in landschapsarchitectuur en planologie heeft ze affiniteit met het snijvlak tussen beleid en creatieve ontwerpprocessen. Ze kan zich makkelijk verplaatsen in verschillende belangen en kijk ze breed naar de fysieke leefomgeving: van klimaatadaptatie, gezondheid, duurzame mobiliteit tot de energietransitie. Kortom: voor Stephanie is integraal werken geen ‘of’ maar een ‘hoe’.

stephanie.pelgrum@overmorgen.nl
06 57 83 41 21

LinkedIn
Ik werk aan de thema's duurzame gebiedsontwikkeling

Berichten van Stephanie

Stephanie Pelgrum Over Morgen

Stephanie Pelgrum aan de slag voor Over Morgen

Stephanie is een van onze nieuwe jonge honden. Jong, maar vol visie en ambitie, waardoor ze opdrachtgevers die nodige frisse blik en recente kennis levert, maar tegelijkertijd een volwaardige sparringpartner is. Integraliteit is voor haar de sleutel tot succes in de leefomgeving. Aan de hand van een paar antwoorden introduceert ze zichzelf. Waarom heb je…