Steden in alle soorten en maten hebben sterk de interesse van Stella. Hoe functioneren stedelijke gebieden? Wat moeten we doen om ze leefbaar te houden en toekomstbestendig te maken? Over het oplossen van deze vraagstukken buigt Stella zich dagelijks als stadsgeograaf. Ze houdt van complexe opgaven in de gebiedsontwikkeling, zoals het samenbrengen van ambitie en beleid en werken met partijen met verschillende belangen. Na haar studie werkte ze onder andere aan gebiedsvernieuwingsprojecten op het gebied van transformatie en publiek-private-samenwerking.

Haar open, enthousiaste en proactieve aanpak zorgt ervoor dat zij mensen met elkaar verbindt en dat het niet blijft bij praten, maar dat samen echt resultaten behaald worden. Want daar gaat het Stella om: er met passie, ondernemerschap, visie en daadkracht voor zorgen dat Nederlandse steden zich qua leefbaarheid, duurzaamheid en toekomstbestendigheid positief onderscheiden. Elke stad krijgt met de juiste aandacht meerwaarde voor haar inwoners en de natuur.

Wie met Stella samenwerkt, merkt al snel dat ze pragmatisch en doelgericht is. Ze werkt graag in teamverband, want samen succes behalen én vieren geeft veel voldoening.

stella.leemhuis@overmorgen.nl
06 22 24 02 18

LinkedIn
Ik werk aan de thema's duurzame gebiedsontwikkeling

Berichten van Stella

Stella Leemhuis

Stella Leemhuis aan de slag bij Over Morgen

Stella Leemhuis houdt van complexe opgaven in de gebiedsontwikkeling. Na haar studie Stadsgeografie werkte ze onder andere aan gebiedsvernieuwingsprojecten op het gebied van transformatie en publiek-private-samenwerking. Haar overstap naar Over Morgen was een bewuste keuze: ‘Bij Over Morgen kun je écht impact maken op de wereld van morgen. Daar wil ik graag onderdeel van zijn.’…