Als projectmanager en stadsgeograaf heeft Rosa grote interesse in de ontwikkelingen van de stad en veel werkervaring in het stedelijk domein. Zij werkt aan graag aan projecten die impact achterlaten op de ontwikkeling van een gebied. De maatschappelijke thema’s wonen en duurzaamheid staan bij haar centraal. Ze is actiegericht, zet in op de relatie én het resultaat wanneer er wordt samengewerkt. In de rol van betrekkende verbinder durft ze creatieve oplossingen in te zetten om haar doel te bereiken. Met haar overtuigingskracht, communicatieve skills en flexibel organisatievermogen behaalt ze haar resultaten. Iedere dag gaat Rosa met enthousiasme voor mens en duurzame stad aan de slag.

rosa.goossens@overmorgen.nl
06 - 21 29 00 19

LinkedIn
Ik werk aan de thema's energie & klimaat gebiedsvernieuwing vastgoed

Over Morgen organiseert kennissessies met Atriensis

De energietransitie is een heel karwei. Woningcorporaties en particuliere huiseigenaren moeten binnen woonwijken wel samen optrekken wil een wijk van het gas af. Maar hoe pak je dat nu aan, waar begin je? Bij Over Morgen zien we dat onze opdrachtgevers worstelen met deze vraagstukken. Samen met Atriensis organiseren we daarom drie kennissessies.

Rosa: Aan de slag voor Over Morgen

Groei van de stad als impuls voor de duurzame leefomgeving Een duurzame leefwereld van productie tot gebruik, van kop tot staart voor minimalisering van CO2 uitstoot, ook over onze landsgrenzen heen, is de uitdaging voor de komende jaren. De gebouwde omgeving juist nu verduurzamen en de groei van de stad de impuls laten zijn voor…