Onze leefomgeving is onderhevig aan vele opgaven. Ontwikkelingen en transities volgen elkaar in rap tempo op. Pieterjan brengt met Over Morgen marktpartijen en overheden samen om transities te versnellen en te werken naar een toekomstbestendig resultaat.

Als business developer en innovatie-adviseur houdt Pieterjan zich bezig met nieuwe en duurzame thema’s, zoals de verduurzaming van ons voedselsysteem, de ontwikkeling van smart cities, uitdagingen rondom duurzame elektriciteit en netcongestie en bijvoorbeeld de transitie van tankstations naar laadstations.

Als rasechte teamspeler kan hij creatieve ideeën van organisaties of collega’s goed samenbrengen. Hij is een analytische denker en werkt gestructureerd aan strategische vraagstukken met aandacht voor verbeteringen van proces en uitkomst.

Door de jaren heen heeft hij ervaring opgedaan in de markt en bij organisaties waarin veel ontwikkeling gaande is. Met zijn enthousiasme krijgt hij mensen in beweging om actie te ondernemen, op weg naar een duurzame en gezonde leefomgeving voor de lange termijn.

pieterjan.nijhuis@overmorgen.nl
06 16 42 96 31

LinkedIn
Ik werk aan de thema's Circulariteit corporaties & vastgoed data deelmobiliteit duurzame gebiedsontwikkeling duurzame mobiliteit energietransitie financiële regie en strategie klimaatadaptatie mobiliteitsbeleid omgevingswet participatie voedseltransitie warmtetransitie zon & wind

Berichten van Pieterjan