Bij het toekomstbestendig inrichten van onze leefomgeving is het gebruik van ruimtelijke data onmisbaar. Megan haalt als creatieve data-analist altijd het uiterste uit de gegevens die zij samenbrengt.

Een goede vertaalslag tussen data en het vraagstuk is nodig om praktische inzichten te krijgen. Met de juiste feiten op een rijtje ontstaat de meest geschikte oplossing voor processen in de energietransitie en bijvoorbeeld bij het maken van duurzame mobiliteitsconcepten.

Megan combineert in haar werk haar uitstekende analytische vaardigheden met een grote interesse in sociale en maatschappelijke kwesties. Ze gaat daarbij een uitdaging niet uit de weg, waarna de ultieme beloning volgt: een concrete bijdrage aan een duurzame leefomgeving.

megan.visscher@overmorgen.nl
06 82633671

LinkedIn
Ik werk aan de thema's data duurzame gebiedsontwikkeling duurzame mobiliteit

Berichten van Megan

data mobiliteitscontext

Megan: Data geeft grip op lokale mobiliteitscontext

Om het mobiliteitsgedrag op een plek duurzamer te kunnen maken, is het belangrijk om de lokale omstandigheden goed te begrijpen. Tijdens haar stageperiode bij Over Morgen ontwikkelde Megan Visscher een GIS-tool in de programmeertaal Python die inzicht biedt in de lokale mobiliteitscontext in de Metropoolegio Amsterdam (MRA). Dit helpt bijvoorbeeld om betere keuzes te maken…

Megan Visscher Over Morgen

Megan Visscher aan de slag bij Over Morgen

Na het succesvol afronden van haar afstudeerstage bij Over Morgen met een mooie 8 heeft Megan Visscher er nog lang geen genoeg van. In de herfst is zij daarom begonnen als adviseur bij Over Morgen om ruimtelijke data in te zetten bij het inrichten van een toekomstbestendige leefomgeving. Lees hier wat Megan drijft en waarom…