Om de energietransitie te versnellen is energie, kennis en verbinding nodig. Marvin is een echte bruggenbouwer die met zijn enthousiasme de energietransitie aanzwengelt. De energietransitie is immers geen alleenstaande opgave maar moet ook passen in het geheel.

Hij heeft brede kennis in huis van duurzame transities én is technisch onderlegd door zijn achtergrond en ervaringen binnen onder andere de RES en de warmtewereld. Maar ook het menselijke aspect verliest hij nooit uit het oog. Met gevoel voor de belangen die spelen binnen een vraagstuk met meerdere stakeholders, weet hij wat nodig is voor een gedragen besluit.

Met z’n leergierige karakter kan hij snel schakelen in nieuwe projecten en weet hij vlot de uitdagingen en kansen die er liggen op een rijtje te zetten en te benutten. Met samenwerken, goed luisteren en kwantitatief modelleren weet hij zijn advies zo te geven met oog op uitvoerbaarheid en technische haalbaarheid.

marvin.tiemessen@overmorgen.nl
06 44920412

LinkedIn
Ik werk aan de thema's energietransitie

Berichten van Marvin

Over Morgen UK

Over Morgen goes UK

Over Morgen spreidt haar kennis ook internationaal tentoon. Ditmaal laten we in het land van tea time and biscuits, the Queen en doubledeckers een frisse wind waaien op het gebied van de warmtetransitie. Adviseur Marvin Tiemessen zette zijn ervaringen op papier op de weg terug onder het Engelse kanaal door. We zijn door het Department…