Mandy is een inhoudelijke procesmanager die een passie heeft voor het buitengebied. Ze zet zich in voor een duurzame leefwereld door de opgave te verbinden aan de belangen van alle betrokken partijen. Ze is sterk in het toetsen van ambities aan wet- en regelgeving en weet dit op een effectieve manier te communiceren. Met haar analytische en verbindende manier van werken en achtergrond in milieu- en natuurbeleid ontwikkelt ze graag samen nieuwe initiatieven die zorgen voor toekomstbestendige oplossingen.

mandy.lingeman@overmorgen.nl
06 30 393 644

LinkedIn
Ik werk aan de thema's energietransitie duurzame gebiedsontwikkeling

Berichten van Mandy

Klimaatadaptatie

Over Morgen aan de slag met klimaatadaptatie in Zuid-Nederland

Piekbuien en extreem hete dagen raken onze landbouw, natuur, drinkwatervoorraden en ook thuis en op straat gaan we de klimaatverandering steeds meer voelen. Wij zien klimaatadaptatie als essentieel onderdeel voor een duurzame leefomgeving. We zijn daarom trots op onze nieuwe opdracht: we gaan voor de regio Zuid-Nederland een gezamenlijk Uitvoeringsprogramma Klimaatadaptatie opstellen. Samen maken we…

Mandy Lingeman Over Morgen

Mandy Lingeman aan de slag bij Over Morgen

Mandy Lingeman stapte onlangs over van het waterschap naar Over Morgen. Ze gaat aan de slag met gebiedsvernieuwingsuitdagingen. Mandy loopt extra warm voor projecten in het buitengebied. Omgevingsmanagement en klimaatadaptatie zijn andere onderwerpen waar ze graag mee aan de slag gaat. Maak kennis met Mandy aan de hand van een aantal vragen en antwoorden.