Inzicht in ruimtelijke data speelt een sleutelrol bij het oplossen van veel hedendaagse vraagstukken in de leefomgeving. Jessica weet geografische data (GIS) in elk project optimaal in te zetten voor maximale impact.

Dankzij haar studieachtergrond in aardwetenschappen weet zij veel over de ondergrond en hoe deze kan worden ingezet om de energietransitie te versnellen. Daarnaast richt zij zich op de onderwerpen duurzame mobiliteit en duurzame gebiedsontwikkeling. Jessica is pas tevreden als haar werkzaamheden bijdragen aan het verduurzamen van onze aarde, het leefbaar houden van onze directe omgeving en het tegengaan van klimaatverandering. Dit doet zij op een inspirerende en motiverende wijze.

Jessica heeft oog voor detail en vindt altijd gedeelde belangen, waardoor processen versnellen. Dit, in combinatie met haar technische ervaring, zorgt ervoor dat zij goed in staat is om samen met haar opdrachtgever de kern van een probleem te vinden en hier een passende oplossing voor te vinden. Vervolgens zet ze haar creativiteit in om de resultaten op een mooie, inzichtelijke manier te visualiseren.

jessica.klop@overmorgen.nl
06 8201 1195

LinkedIn
Ik werk aan de thema's duurzame mobiliteit