Jelle zet zich graag in om organisaties te helpen versneld over te gaan op duurzame energie. Door project ondersteuning te bieden, alternatieven inzichtelijk te maken en betrokkenheid te versterken helpt hij ambitieuze trajecten te realiseren. Als bedrijfskundige kijkt hij intuïtief naar alle aspecten van de organisatie en komt daardoor met creatieve oplossingen voor problemen. Hij beschikt over een goed inlevingsvermogen en weet mensen door zijn enthousiasme aan te zetten tot actie. Positieve verandering begint bij jezelf, maar het is efficiënter en leuker om het samen te doen.

jelle.hatenboer@overmorgen.nl
06-44956155

LinkedIn
Ik werk aan de thema's energie & klimaat warmtetransitie

Jelle: Aan de slag voor Over Morgen

De overstap naar een duurzame leefwereld verandert bijna alle dagelijkse aspecten van ons leven in Nederland. De koplopers die zo snel mogelijk deze wereld willen zien delen een elektrische auto, kopen biologische streekproducten, isoleren huizen en bouwen met natuurlijke materialen. Vaak doen ze dit tegen een meerprijs, ze betalen bijvoorbeeld extra voor hun renovatie omdat…

Jelle: We staan in het rood bij onze planeet, aan de slag!

Vandaag is het Earth Overshoot Day. Dat is de dag waarop we meer grondstoffen hebben verbruikt dan de aarde in één jaar kan opbrengen of vernieuwen. In andere woorden: we staan in het rood bij onze planeet. De voetafdruk van de mens is ongeveer 1.7 keer de aarde. Jelle Hatenboer is op veel manieren bezig om die ecologische voetafdruk te verkleinen, privé en als adviseur Energie & Klimaat. In deze blog vertelt hij meer hierover.