In gebiedseconomische opgaven is het nemen van weloverwogen en overkoepelende beslissingen cruciaal om te komen tot een toekomstbestendig resultaat. Bij Over Morgen zoeken we samen met onze opdrachtgevers altijd naar meerwaarde voor de leefomgeving.

Gijs weet als geen ander hoe belangrijk het is een besluit te nemen waar alle partijen achter staan. Als consultant is hij de aangewezen persoon om knopen door te hakken. Hij weegt als onafhankelijke partij alle voors en tegens tegen elkaar af. Altijd zorgt hij ervoor dat hij alle stakeholders meeneemt in dit proces. Zo ontstaat een gezamenlijk perspectief.

Gijs heeft een achtergrond in vastgoed en is erg begaan met het ontwikkelingsproces, dat begint bij de grond en de grondexploitatie. Hij biedt meerwaarde bij het ontwikkelen van businesscases waarbij een verantwoordelijke investeringsbeslissing moet worden gemaakt. Ook is hij een prettige sparringpartner als er behoefte is aan nieuwe inzichten in een project. Gijs bijt zich vast in de materie en onderzoekt zaken grondig. Dat leidt vaak tot verrassende conclusies die een project extra waarde geven.

gijs.bieze@overmorgen.nl
06 3477 3991

LinkedIn
Ik werk aan de thema's financiële regie en strategie

Gijs Bieze

Gijs Bieze aan de slag voor Over Morgen

Gijs Bieze is na zijn Master Real Estate Studies in Groningen gestart bij Over Morgen. ´Ik vind het erg belangrijk om voldoening uit mijn werk te kunnen halen. Dit is voor mij het geval wanneer ik niet alleen mijn werkgever help bij het halen van hun doelstellingen, maar daarbij ook een bijdrage kan leveren aan…