Florian is adviseur op het gebied van de energietransitie en duurzame mobiliteit. Zijn academische achtergrond en kennis van innovaties in de energietransitie helpen hem om bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Zijn ervaring bij landelijke, provinciale en lokale overheden zorgt ervoor dat hij zijn advies praktisch insteekt en dat het effectief en uitvoerbaar is. Zo werkt hij aan duurzaamheidsprogramma’s, analyses, monitoring en evaluatie van beleid en maatregelen in de energietransitie en onderzoek en advies met betrekking tot landelijke ontwikkelingen en beleid op het gebied van duurzame mobiliteit.

Zijn affiniteit met data-analyse helpt om goed inzicht te krijgen in de situatie en daaruit de juiste oplossingen te kiezen. Florian is ondernemend, creatief en houdt van een uitdaging.

florian.sloots@overmorgen.nl
06 3648 7295

LinkedIn
Ik werk aan de thema's duurzame mobiliteit energie & klimaat warmtetransitie

Berichten van Florian

Verzilver uw dak

Hoe verzilveren we zon op dak in de RES?

Het PBL heeft een eerste kwalitatieve analyse uitgevoerd van alle concept RES’sen. Opvallend is de hoge ambitie op het gebied van zon op dak en zon op land. Naast zorgen over de technische haalbaarheid van deze ambitie, merken wij vanuit Over Morgen dat er ook op organisatorisch vlak nog veel winst te behalen is. Hoe…

Florian: Aan de slag voor morgen

Een duurzame toekomst Ik denk dat de komende jaren de uitdaging is om mensen en bedrijven te overtuigen om duurzaamheid er niet even ‘bij te doen’ maar mee te nemen in alledaagse activiteiten en keuzes, en dit ook mogelijk te maken voor iedereen in de samenleving.   Mijn kennis inzetten Vanuit mijn studie heb ik…