Hoe krijg je mensen in beweging? Hoe verenig je verschillende mensen en stakeholders achter één veranderdoel? Daar weet Eefje alles vanaf. De vele transities waar we voor staan, vragen om een creatief, verbindend én resultaatgericht proces. Om draagvlak en de juiste snelheid te garanderen. Waar belangen en motivaties soms tegengesteld lijken, haalt Eefje de gezamenlijkheid naar boven. Met creativiteit, een flinke dosis energie en humor. Met oog voor proces én uitvoer. Transitie is immers samen doen. Door stakeholders samen te brengen weet ze grote inhoudelijke vraagstukken naar een praktisch stappenplan te vertalen.

Eefje kan als antropoloog als geen ander schakelen tussen schaalniveaus. Van de bewoner van het landelijk gebied, tot de beleidsmaker: Eefje gaat met iedereen het gesprek aan en verbindt verschillende perspectieven in een gedragen gebiedsaanpak. Ze kijkt niet alleen wát er nodig is, maar vooral ook wie. Het vermogen van het juiste netwerk bij elkaar brengen en analytisch kijken naar de inhoud, zet ze graag in voor haar werk in het buitengebied en de voedseltransitie.

eefje.hendriks@overmorgen.nl
06 26 58 75 27

LinkedIn
Ik werk aan de thema's duurzame gebiedsontwikkeling voedseltransitie

Berichten van Eefje

Eefje Hendriks bij Over Morgen

Eefje Hendriks aan de slag voor Over Morgen

Werken aan het klimaat, en dan het liefst aan zichtbare oplossingen. Dat is waarom Eefje Hendriks voor een baan bij Over Morgen koos. Deze antropoloog weet als geen ander hoe om te gaan met het spanningsveld tussen urgentie en draagvlak. Eefje gaat bij ons aan de slag als adviseur waardevolle buitengebieden, met een focus op…