Daniëlle is een praktische ondernemende procesmanager met een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Ze heeft zich jarenlang bij en met gemeenten voor een mooie toekomstbestendige leefomgeving ingezet. Hierdoor heeft ze een goede politiek-bestuurlijke sensitiviteit ontwikkeld. Ze heeft ervaring met zowel procesmanagement als het opstellen van ruimtelijke producten en de daarbij horende juridische procedures. Danielle is een bruggenbouwer, analyseert het vraagstuk en handelt van daaruit oplossings- en resultaatgericht, heeft inhoudelijke deskundigheid op het gebied van ruimtelijke ordening en kan goed in teamverband werken.

Voor ze bij Over Morgen kwam werken, was Danielle zelfstandig adviseur. Ze nam zowel de rol van projectleider als adviseur bij gebiedsontwikkelingen op zich. In deze rol was zij verantwoordelijk voor zowel procesmanagement als de inhoud van ruimtelijke producten en de juridische procedures. Zij stuurde tijdens het proces aan op kwaliteit, participatie van de omgeving, eenduidigheid en helderheid over hetgeen geregeld moet worden.

danielle.reek@overmorgen.nl
06- 82 30 72 69

LinkedIn

Verzilver uw dak met zonnepanelen

Bent jij ondernemer in Arnhem, Nijmegen en Rivierenland en eb je een bedrijfspand met een ‘leeg’ dak van minstens 1.000 m2? Of ben je ondernemer en hebt je een beschikking voor een SDE+ subsidie op de plank liggen? Met het project ‘Verzilver uw dak’ geeft provincie Gelderland een impuls aan de ontwikkeling en realisatie van grootschalige zonnesystemen op bedrijfsdaken.