Daan gaat graag samen met de opdrachtgever op zoek naar duurzame mobiliteitsoplossingen voor alle relevante stakeholders.

Met zijn socio-technische achtergrond is hij in staat om de technische, sociale, institutionele en financiële aspecten van vraagstukken te herkennen, te combineren en toe te passen.

Wat betreft duurzame mobiliteit ziet hij een focus op sociale adoptie van bestaande en nieuwe oplossingen als een van de belangrijkste speerpunten om een duurzame samenleving te realiseren.

Zijn passie ligt bij elektrisch vervoer en technologieën die elektrische auto’s in staat stellen om rondrijdende batterijen te worden die op een slimme manier ons elektriciteitsnetwerk ondersteunen. Daarnaast richt hij zich op ontwikkelingen zoals autonome auto’s en Mobility as a Service en de impact daarvan op onze leefomgeving.

daan.hammer@overmorgen.nl
06 8257 6400

LinkedIn
Ik werk aan de thema's duurzame mobiliteit

Daan Hammer

Daan Hammer aan de slag voor Over Morgen

Daan Hammer werkt bij Over Morgen aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Hij heeft een passie voor elektrisch vervoer en technologieën die elektrische auto’s in staat stellen om rondrijdende batterijen te worden die op een slimme manier ons elektriciteitsnetwerk ondersteunen. Daarnaast richt hij zich op ontwikkelingen zoals autonome auto’s en Mobility as a Service en de impact daarvan…