Wanneer je werkt aan een toekomstbestendige leefomgeving, is financiële regie van cruciaal belang. Alleen met de juiste inzichten zorg je voor waardevermeerdering in financieel én maatschappelijk opzicht.

Anouk houdt ervan om zich samen met opdrachtgevers vast te bijten in financieel-economische vraagstukken, zonder het proces erachter uit het oog te verliezen. Met een combinatie van een praktijkgerichte en wetenschappelijke studieachtergrond weet ze vraagstukken grondig te analyseren en ziet zij (dwars)verbanden tussen verschillende zaken goed.

Haar doorzettingsvermogen en wilskracht zorgen ervoor dat, hoe complex een proces of opgave soms kan zijn, de losse puzzelstukjes uiteindelijk altijd een geheel vormen. Hierbij vindt Anouk het essentieel om in een vroeg stadium het speelveld vanuit verschillende invalshoeken te inventariseren. Alleen op deze manier kan gestreefd worden naar het principe ‘alle neuzen dezelfde kant op’. Duurzaamheid kent zijn prijs, maar dankzij het werk van Anouk is deze prijs en het uiteindelijke resultaat van de investering exact te verantwoorden.

Anouk zorgt ervoor dat ze dezelfde taal spreekt als haar opdrachtgever. Haar verant-woordelijkheidsgevoel en jeugdig enthousiasme leiden ertoe dat de -vaak ingewikkelde- cijfers op papier gaan leven en de mensen waarmee ze werkt niet alleen planmatig werken, maar bevlogen werken aan haalbare en betaalbare plannen en het ultieme doel: resultaten met duurzame impact.

anouk.hodemaekers@overmorgen.nl
06 820 987 46

LinkedIn
Ik werk aan de thema's financiële regie en strategie

Berichten van Anouk

EV snellaadmodel

De toekomst van tankstations

Met een zorgvuldige strategie, planning en beleid kunnen tankstations met succes worden omgebouwd tot laadstations, waarmee de overgang naar elektrisch vervoer wordt ondersteund. Welke rol spelen huidige tankstations straks in de overgang naar duurzame mobiliteit?

Marktselectie de Vierlanden Ommen

Voorselectie ontwikkeling de Vlierlanden in Ommen

Op 14 oktober 2022 is de verkoopprocedure gestart voor de ontwikkeling van 33 woningen in de Vierlanden, een groene nieuwbouwwijk op de grens van stad en land in Ommen. Vanuit Over Morgen is een gunningsleidraad opgesteld. Adviseurs Maurits Materman en Anouk Hodemaekers begeleiden samen met de gemeente Ommen de verkoopprocedure. Plangebied de Vlierlanden is een…